- تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۵ تیر ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۰
- کد خبر : 57657 چاپ خبر

گروسی چرا و چگونه اسناد محرمانه ایران را در اختیار اسرائیل قرار داد؟
یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: اسناد و مدارکی که از اسرائیلیها به دست آوردیم، ناظر بر تحویل اسنادی بوده از ایران و از طریق بازرسان و شخص گروسی به رژیم صهیونیستی داده شده است.
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایلنا، ابولفضل ظهرهوند درباره اینکه پس از گزارش رافائل گروسی مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی درخصوص فعالیت هستهای ایران، آمریکا و اسرائیل بر مبنای این گزارش به کشور ما حمله کردند، گفت: مصوبه مجلس ناظر بر تعلیق همکاریها با آژانس، پاسخ عملیای بود که ایران به گروسی، آژانس و شورای حکام داد.
این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ما هر نوع همکاری را منوط به تأمین امنیت برای سایتهای هستهای و دانشمندان هستهای خودمان کردیم که این وظیفه آژانس است.
وی تاکید کرد: آژانس از وظیفهاش تخطی کرد و از آن وظایفی که پادمان و اساسنامه تعیین کرده فاصله گرفت. اسناد و مدارکی هم که از اسرائیلیها به دست آوردیم، ناظر بر تحویل اسنادی بوده که از ایران و از طریق بازرسان و شخص گروسی به رژیم صهیونیستی داده شده است و در چنین شرایطی کار و تعامل با آژانس عین بیخردی و بیتوجهی به منافع و امنیت ملی است.
این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خاطرنشان کرد: آقای گروسی هم هر چه میخواهد برای خودش بگوید. چون شخصیت ایشان در تراز مدیرکل آژانس نیست و به عنوان یک سرباز پیاده برای رژیم صهیونیستی و آمریکا و موساد و سیا تعریف میشود.
وی تاکید کرد: این آژانس است که باید تصمیم بگیرد که آیا میخواهد وفق اساسنامه و در ماموریت ذاتی خودش عمل کند یا اینکه میخواهد این سیاق غلطی را که آقای گروسی دنبال کرد، ادامه دهد که در این صورت وجهه و آبرویی برای آژانس نمیماند و این خودش بزرگترین ضربه به معاهده NPT است.
ظهرهوند درباره اینکه تصمیم رژیم صهیونیستی و آمریکا برای حمله به تاسیسات اتمی کشورمان متاثر از گزارشهای گروسی بوده است؛ آیا میتوان از وی در مجامع بینالمللی شکایتی داشت، گفت: قطعاً باید سفیر ما در سازمان ملل همین موضعی که شما میگویید را آنجا مطرح کند و در واقع به شورای امنیت شکایتش را منتقل کند، چون بالاترین سطح نظارت و ساختار شورای امنیت است.
وی ادامه داد: نکته بعدی این است که معاونت حقوقیمان هم بایستی همین مواضع را در تعامل با کشورهای همسو با ایران و کلاً سازمان ملل و همچنین کشورهای طرف تعامل؛ مطرح و آنها را همسو کند. ایران، روسیه و چین هم که از اعضای شورای امنیت هستند و در این مسیر با ما همسویی دارند و حمله به تأسیسات اتمی ما در واقع سند آشکاری است از نقض NPT و نقض مأموریت و اهداف آژانس است.
این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: مهم این است که مجلس تصمیم گرفته و شورای نگهبان هم تأیید کرده است و رییس مجلس و رییسجمهور هم ابلاغ کردهاند و به نظر من موضع عملیاتی است و نمیشود صرفاً از سازمانهای بینالمللی و به اصطلاح حوزه روابط بینالملل انتظار داشته باشیم که کنشگری مؤثر ببینیم. همین وضعیت را ما در جنگ هشتساله داشتیم و به رغم همه تعهدی که به ایران صورت داده شده بود و نقدهای انجام شده، دیدیم که حتی سازمان ملل جرائت نداشت بیاید متجاوز را معرفی و توبیخ کند.
لینک کوتاه
برچسب ها
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0