- تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۰
- کد خبر : 31697 چاپ خبر

سیاستهای مرزی غرب و مرگ مهاجران در مسیرهای دریایی
کشورهای غربی طی سالهای گذشته همه تلاش خود را برای جلوگیری از ورود مهاجران انجام دادهاند و این درحالی است که سالانه هزاران مهاجر درپی این سیاستهای جان خود را از دست میدهند.
سازمانهای بشردوستانه اعلام کردند که اجساد دستکم ۶ مهاجر در امتداد ساحل نزدیک شهر مصراته لیبی کشف شده است.
رئیس عملیات نجات هلال احمر مصراته گزارش کرد که تیمهای امدادونجات ۴ جسد و در ادامه ۲ جسد دیگر را پیدا کردند.
مقامها همچنان به گشتزنی در خط ساحلی برای یافتن اجساد احتمالی بیشتر ادامه میدهند.
مرگ و ناپدید شدن چند مهاجر در سواحل آمریکا
در همین حال، ۳ نفر براثر واژگونی یک قایق کوچک در آبهای متلاطم سواحل شهر سندیگو ایالت کالیفرنیا، کشته و ۷ نفر دیگر ازجمله ۲ کودک ناپدید شدند.
مقامها میگویند که این فاجعه مرگبار تلاشی برای عبور مهاجران بوده است. به گفته مقامهای گارد ساحلی آمریکا، ۴ نفر دیگر پس از آنکه این قایق ماهیگیری به گل نشست، نجات یافته و به بیمارستان منتقل شدند.
براساس گزارشها، قاچاق از سواحل کالیفرنیا مدتهاست که یک جایگزین پرخطر برای مهاجران برای جلوگیری از عبور از مرزهای زمینی بهشدت محافظتشده بوده است.
قایقهای کوچک با یک یا ۲ موتور که به پانگا معروف هستند، در تاریکی شب از سواحل مکزیک حرکت میکنند و در برخی مواقع صدها مایل بهسمت شمال حرکت میکنند.
در سال ۲۰۲۳ دستکم ۸ نفر درپی نزدیک شدن ۲ قایق قاچاقچی مهاجر به ساحل سندیگو در میان مه غلیظ جان خود را از دست دادند. یکی از قایقها در میان امواج واژگون شد. این یکی از مرگبارترین موارد قاچاق دریایی در آبهای سواحل آمریکا بود.
مرگ هزاران مهاجر درحال فرار از بحرانهای انسانی
گزارش جدید سازمان بینالمللی مهاجرت (IOM) نشان میدهد که بیشتر افرادی که هنگام مهاجرت جان خود را از دست میدهند، سفرهای خطرناک را صرفا از روی انتخاب انجام نمیدهند، بلکه از روی ناچاری (فرار از ناامنی، درگیری، فاجعه و سایر بحرانهای انسانی) انجام میدهند.
سازمان بینالمللی مهاجرت اعلام کرد که از سال ۲۰۱۴ تاکنون بیش از ۵۲ هزار نفر در تلاش برای فرار از کشورهای بحرانزده جان خود را از دست دادهاند.
این سازمان تاکید کرد که این میزان حدود سهچهارم (۷۲ درصد) از کل مرگومیر ثبتشده مهاجران در سطح جهان در این دوره است. براساس گزارشها، این تعداد شامل بیش از ۳۹ هزار نفری است که در مناطق بحرانی جان خود را از دست دادهاند و بیش از ۱۳ هزار و ۵۰۰ نفر نیز در تلاش برای فرار از درگیری یا فاجعه جان خود را از دست دادهاند.
مدیترانه مرکزی همچنان مرگبارترین مسیر مهاجرت است
ایمی پوپ، مدیرکل سازمان بینالمللی مهاجرت، در بیانیهای گفت: این اعداد یادآوری غمانگیزی است که مردم وقتی با ناامنی، فقدان فرصت و سایر فشارها مواجه میشوند، جان خود را بهخطر میاندازند.
وی اضافه کرد: ما باید برای ایجاد ثبات و فرصت در جوامع سرمایهگذاری کنیم، بهطوری که مهاجرت یک انتخاب باشد، نه یک ضرورت؛ و زمانی که ماندن دیگر امکانپذیر نیست، باید با هم همکاری کنیم تا مسیرهای امن، قانونی و منظمی را که از جانها محافظت میکند، فعال کنیم.
در این گزارش آمده است که بیش از نیمی (۵۴ درصد) از کل مرگومیر ثبتشده مهاجران از سال ۲۰۱۴ در کشورهای آسیبدیده از درگیری یا فاجعه یا در نزدیکی آنها رخ داده است.
در همین حال، براساس گزارش سازمان بینالمللی مهاجرت، مدیترانه مرکزی همچنان مرگبارترین مسیر مهاجرت در سراسر جهان است و نزدیک به ۲۵ هزار نفر تاکنون در دریا ناپدید شدهاند.
انتهای پیام/
لینک کوتاه
برچسب ها
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0