فهرست
گفتوگو با سید طاها سجادی رتبه ۷ آزمون کارشناسی ارشد حقوق خصوصی سال ۱۴۰۴
لطفاً ضمن معرفی خودتان، مختصری از سوابق تحصیلی و شغلی تان بگویید.
سید طاها سجادی هستم متولد ۱۳۸۲ دانشجوی ترم ۶ مقطع کارشناسی دانشگاه تهران، ورودی ۱۴۰۱ و رتبه ۷ آزمون کارشناسی ارشد حقوق خصوصی ۱۴۰۴.
از کی مطالعه برای آزمون ارشد را شروع کردید و شیوه مطالعه شما به چه ترتیبی بود؟ فرصت مطالعه تماموقت را داشتید یا احیاناً شاغل بودید؟
با توجه به اینکه بنده یکسال زودتر در آزمون و به طور آزمایشی شرکت کردم و درگیر دروس و کلاس های دانشگاه بودم فرصت مطالعه تمام وقت را نداشتم و از اواخر مرداد ماه و اوایل شهریور ماه ۱۴۰۳ بود که شروع به مطالعه جدی برای آزمون کردم. البته پیش از آن دو سه ماهی را درگیر انتخاب منابع مناسب برای آزمون بودم و مطالعه جزئی نیز داشتم.
منابع مطالعاتیتان چه بود و چطور این منابع را انتخاب کردید؟
منابع مطالعاتی بنده به این شرح بود:
متون حقوقی: ۱۱۰۰ واژه و law texts دکتر رمضانی و سوالات ادوار گذشته.
حقوق مدنی: با توجه به اینکه در هنگام شروع مطالعه فقط مدنی ۱و ۲ و ۳ را مطالعه کرده بودم و مختصری هم از مدنی ۴و ۵ میدانستم و به سایر دروس احاطه نداشتم ابتدائا مطالعه منابع مرجع و دوره های مختصر دکتر کاتوزیان و صفایی را شروع کردم و این کار حدود یک الی یک و نیم ماه طول کشید و سپس به سراغ منابع کنکوری رفتم که شامل کتاب شرح جامع قانون مدنی دکتر بیات و کتاب تست دکتر قربانی بود.
تجارت: ابتدائا دو بار کتاب ۲ جلدی دکتر رشیدی نسب را مطالعه کردم و سپس به مطالعه نص قوانین تجاری بسنده کردم که این شیوه برای کسب درصد بالا در آزمون های سال های قبل کافی بود و از کتاب تست دکتر قربانی نیز استفاده می کردم.
آیین دادرسی مدنی: ابتدائا جزوه ای از دکتر شکری و سپس کتاب سریع خوان دکتر سید جعفری را مطالعه نمودم و در کنار آن ها متن قانون آیین دادرسی مدنی و قوانین خاص را مطالعه کردم و از کتاب تست دکتر عمروانی هم بهره جستم.
متون فقه: کتاب تحریر الروضه و ترجمه آن فقه استدلالی.
تهیه کتاب حقوقی مناسب آزمون کارشناسی ارسد سراسر کشور از کتاب حقوقی دادبازار
درباره برنامه مطالعاتیتان کمی توضیح بدهید.
برنامه مطالعاتی چندان منظمی نداشتم ولی به طور کلی می توانم بگویم در تابستان یک روز در میان و با ساعت مطالعاتی بسیار پایین و حدود ۲ ساعت در روز مطالعه را آغاز کردم و با شروع سال تحصیلی در هفته ۴ الی ۵ روز مطالعه داشتم و ۳ الی ۴ ساعت را به مطالعه کنکوری اختصاص می دادم و پنجشنبه و جمعه را به استراحت اختصاص میدادم البته روز های بسیاری هم بود که فرصت مطالعه فراهم نم یشد برای مثال در آذر ماه فرصتی برای مطالعه برای من فراهم نشد ولی در هفته آخر منتهی به آزمون و پس از پایان امتحانات ترم پنجم این میزان به ۶ ساعت در روز رسید و سعی می کردم که هر روزی که مطالعه داشتم تمامی دروس را مطالعه کنم.
پرسش های آزمون چقدر با انتظار شما مطابقت داشت؟ نکته ای در شیوه طراحی پرسش ها یا منابع مورد استناد بود که شما را غافلگیر کرده باشد؟
سوالات امسال برای من اندکی غافل گیر کننده بود و در برخی دروس به خصوص تجارت که نقطه قوت اصلی من بود و متون حقوقی نتوانستم درصد مد نظرم را کسب کنم ولی دروس متون فقه و آیین دادرسی مطابق روال همیشگی طرح شده بود در خصوص سوالات درس مدنی هم هر چند مجموعا سوالات ساده تر شده بود ولی با این وجود ۴،۵ سوال شاید کمی مبهم طرح شده بود که پاسخ دهی را بسیار دشوار می کرد.
برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب شما کدام دانشگاه بود؟ چرا؟
با توجه به اینکه بنده در حال گذراندن ترم ۶ دانشگاه هستم و امسال فارغ التحصیل نمی شوم، در انتخاب رشته شرکت نکردم.
چه توصیه ای برای داوطلبان این آزمون دارید؟
توصیه بنده حقیر به داوطلبان در این خلاصه می شود که کم ترین اضطرابی برای آزمون نداشته و نگران نرسیدن به برنامه ها نباشند.
سایر مطالب:
-
گفتوگو با سید طاها سجادی رتبه ۷ آزمون کارشناسی ارشد حقوق خصوصی سال ۱۴۰۴
-
گفتوگو با امیرحسین کوهکن رتبه ۶ آزمون کارشناسی ارشد علوم قضایی سال ۱۴۰۴
-
گفتوگو با محمدمهدی معانی رتبه ۱ سهمیه ایثارگری حقوق تجاری اقتصادی بینالمللی آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۴
-
گفتوگو با هخامنش کیان زاده رتبه ۶ آزمون کارشناسی ارشد حقوق عمومی سال ۱۴۰۴
-
گفتوگو با جواد حسینی قلعه جوقی رتبه ۵ آزمون کارشناسی ارشد حقوق کیفری و جرم شناسی سال ۱۴۰۴
-
گفتوگو با نیما تقییار رتبه ۲ آزمون کارشناسی ارشد حقوق عمومی سال ۱۴۰۴
-
گفتوگو با مرتضی کریمی نیا رتبه ۷ آزمون کارشناسی ارشد علوم قضایی سال ۱۴۰۴
-
گفتوگو با علیرضا نیکخواه رتبه ۱ آزمون کارشناسی ارشد حقوق عمومی سال ۱۴۰۴
-
گفتگو با سید امین موسوی رتبه ۷ کارشناسی ارشد حقوق خصوصی سال ۱۴۰۴
-
گفتوگو با رضا شهبازی رتبه ۱۰ آزمون کارشناسی ارشد علوم قضایی سال ۱۴۰۴
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0