• تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۲
  • کد خبر : 58850
  • چاپ خبر

گفت‌وگو با نیما سادونی رتبه ۹ آزمون کارشناسی ارشد حقوق خصوصی سال ۱۴۰۴

فهرست Toggle گفت‌وگو با نیما سادونی رتبه ۹ آزمون کارشناسی ارشد حقوق خصوصی سال ۱۴۰۴ لطفاً ضمن معرفی خودتان، مختصری از سوابق تحصیلی و شغلی تان بگویید. از کی مطالعه برای آزمون ارشد را شروع کردید و شیوه مطالعه شما به چه ترتیبی بود؟ فرصت مطالعه تمام‌وقت را داشتید یا احیاناً شاغل بودید؟ منابع مطالعاتی‌تان

فهرست

گفت‌وگو با نیما سادونی رتبه ۹ آزمون کارشناسی ارشد حقوق خصوصی سال ۱۴۰۴

لطفاً ضمن معرفی خودتان، مختصری از سوابق تحصیلی و شغلی تان بگویید.

نیما سادونی هستم؛ دانشجوی حقوق دانشگاه شیراز و رتبه ۹ حقوق خصوصی آزمون ارشد ۱۴۰۴.

از کی مطالعه برای آزمون ارشد را شروع کردید و شیوه مطالعه شما به چه ترتیبی بود؟

من از مرداد ماه مطالعه را شروع کردم، اما محدود به یک یا دو درس بود و چندان منظم نبود. از اول مهرماه به صورت جدی و برنامه‌ریزی‌ شده مطالعه را ادامه دادم. شیوه مطالعه هم به این صورت بود که بر اساس شناختی که از خودم داشتم و اطلاعی که از نقاط ضعف و قوت ام در درس ها داشتم، برای درس هایی که نیاز به مطالعه بیشتر داشتم مثل متون فقه و برای درس های که ضریب بالایی در زیر گروه حقوق خصوصی داشت مثل درس حقوق مدنی زمان بیشتری گذاشتم و برای بقیه درس ها در حد لازم و متعارف زمان گذاشتم.

فرصت مطالعه تمام‌وقت را داشتید یا احیاناً شاغل بودید؟

خیر، در طول مدت مطالعه برای کنکور ارشد شاغل نبودم و تمام تمرکزم روی آزمون ارشد بود. در آن مدت تنها چیزی که شاید مانع این می شد که تمام وقت روی کنکور تمرکز کنم تکالیف و امتحانات دانشگاه بود که اغلب بی ربط به دروس کنکور بود که البته بنده اولویت درسی و تمرکز خود را روی دروس کنکور قرار دادم که به لطف خدا نتیجه خوبی هم حاصل شد.

منابع مطالعاتی‌تان چه بود و چطور این منابع را انتخاب کردید؟

منابع مطالعاتی من در درس مدنی کتاب دوجلدی دکتر توکلی بود و برای تست هم کتاب دکتر قربانی را استفاده کردم.

در درس متون فقه، از کتاب آقای دکتر سینجلی استفاده کردم که منبعی بسیار جامع و کاربردی بود. علاوه بر این، کلیپ‌های آموزشی ایشان را نیز مشاهده کردم که به‌نظر من، بی‌نظیر و فوق‌العاده بودند و دیدن آن‌ها را به همه داوطلبان توصیه می‌کنم.

برای بخش تست‌زنی هم، از کتاب ۱۱۰۰ تست متون فقه تألیف خود دکتر سینجلی استفاده کردم که تطابق بسیار خوبی با سؤالات کنکور داشت و کمک بزرگی برای تسلط بر این درس بود.

برای درس حقوق تجارت منابع من کتاب دو جلدی دکتر رشیدی نسب و برای تست کتاب دکتر قربانی بود.

در درس آیین دادرسی مدنی هم کتاب دکتر توکلی و برای تست هم از کتاب دکتر عمروانی استفاده کردم که واقعا تست های خوب و مفیدی داشت و به یادگیری من در درس آیین دادرسی مدنی کمک بسیار زیادی کرد.

در درس متون حقوقی هم فقط در دوره های آقای امیربیک شرکت کردم.

این منابع را هم بر اساس معرفی دوستانم انتخاب کردم .

درباره برنامه مطالعاتی‌تان کمی توضیح بدهید.

از اول مهرماه که به صورت جدی شروع به مطالعه دروس کردم، سعی می کردم هر روز دروسی که نیاز به مطالعه بیشتر داشتم مثل متون فقه و برای درس های که ضریب بالایی در زیرگروه حقوق خصوصی داشت مثل حقوق مدنی را هر روز مطالعه کنم و برای درس های دیگه مثل تجارت و آیین دادرسی وقت کمتری می گذاشتم و به مرور بر اساس یادگیری و پیشرفتی که در هر درس داشتم تایم مطالعاتی هر درس را کم یا زیاد می کردم. مثلاً اگر احساس می کردم در درس دیگری نیاز به مطالعه بیشتر دارم زمان بیشتری در روز را به آن اختصاص می دادم و از طرفی اگر احساس می کردم که در درسی خیلی خوب جلو رفتم و از برنامه جلو تر هستم زمان کمتری را به آن اختصاص میدادم. به صورت کلی سعی می کردم همه دروس را با هم و به اندازه هم جلو ببرم. درس متون حقوقی را دیرتر از سایر دروس (حدوداً اوایل دی‌ماه) شروع کردم، چون تسلط نسبی به زبان انگلیسی داشتم و سوالات این درس معمولاً منبع مشخصی ندارد و بیشتر بحث ترجمه و درک مطلب انگلیسی است. به مرور زمان سعی کردم مدت مطالعاتی خودم را بیشتر و بیشتر کنم، که حدودا در ماه آخر روزانه نزدیک به ۸ ساعت مطالعه داشتم. تلاشم بر این بود که به جای اینکه ساعت مطالعه را فقط بیشتر کنم، روی کیفیت و بازدهی و یادگیری مطالبی که مطالعه می کنم تمرکز بیشتری داشته باشم.

پرسش های آزمون چقدر با انتظار شما مطابقت داشت؟

سوالات همه دروس تقریبا مورد انتظارم بود به جز سوالات متون حقوقی و تجارت که به نظرم خیلی سخت تر از سوالات سال های قبل بود.

نکته ای در شیوه طراحی پرسش ها یا منابع مورد استناد بود که شما را غافلگیر کرده باشد؟

بیشترین غافل گیری که داشتم سوالات متون حقوقی بود. چون تا قبل از کنکور ارشد ۱۴۰۴ کاملا می شد سوالات متون حقوقی را فقط با بلد بودن تکنیک و … حل کرد و معمولا عین گزینه و عبارات در متن یافت می شد؛ اما امسال طراح رویه سابق را به شکل کاملا غیر منتظره ای کنار گذاشت و سوالات متون حقوقی نیازمند زمان و سطح زبان انگلیسی بالایی بود که همین مسئله تمام شرکت کنندگان را غافلگیر کرد.

برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب شما کدام دانشگاه بود؟ چرا؟

بدون شک، دانشگاه شهید بهشتی و دانشگاه تهران از برجسته‌ترین مراکز علمی کشور در رشته حقوق هستند که هر ساله پذیرای بهترین استعدادهای علمی می‌شوند. در نهایت پس از مشورت با اساتید و با توجه به امکانات آموزشی، اساتید برجسته، محیط و جو دانشگاه، اولویت نخست من دانشگاه شهید بهشتی است و در مرحله بعد، دانشگاه تهران را به عنوان اولویت دوم در نظر دارم.

چه توصیه ای برای داوطلبان این آزمون دارید؟

توصیه من به داوطلبانی که قصد شرکت در آزمون ارشد و کسب رتبه برتر دارند این است که اولا استرس نداشته باشید؛ استرس باعث عدم تمرکز و کاهش گیرایی درس می شود.

سعی کنید از زمانی که شروع به مطالعه دروس می کنید تا پایان آزمون آرامش داشته باشید و به موفقیت خودتان در آینده فکر کنید. ثانیا استمرار در مطالعه، تلاش و باور به خودتان مهم ترین رکن موفقیت شما در آزمون است.

سعی کنید تا جایی که می توانید مطالعه و پس از آن تست زنی داشته باشید. دست از تلاش برندارید، که تلاش امروز شما موفقیت های فردایتان را می سازد. امیداورم همه شما بتوانید در آزمون ارشد موفق باشید.

در نهایت لازم می‌دانم که از خانواده عزیزم، دوستان صمیمی و اساتید گرانقدری که در این مدت با حمایت‌ها، راهنمایی‌ها و همراهی بی‌چشم داشتشان پشتیبان من بودند، صمیمانه تشکر کنم.

کارنامه نیما سادونی رتبه ۹ آزمون کارشناسی ارشد حقوق خصوصی سال ۱۴۰۴

سایر مطالب:

  • گفت‌وگو با نیما سادونی رتبه ۹ آزمون کارشناسی ارشد حقوق خصوصی سال ۱۴۰۴
  • گفت‌وگو با محمدامین نیری رتبه ۲ سهمیه ایثارگری آزمون کارشناسی ارشد علوم قضایی سال ۱۴۰۴
  • گفت‌وگو با سید طاها سجادی رتبه ۷ آزمون کارشناسی ارشد حقوق خصوصی سال ۱۴۰۴
  • گفت‌وگو با امیرحسین کوهکن رتبه ۶ آزمون کارشناسی ارشد علوم قضایی سال ۱۴۰۴
  • گفت‌وگو با محمدمهدی معانی رتبه ۱ سهمیه ایثارگری حقوق تجاری اقتصادی بین‌المللی آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۴
  • گفت‌وگو با هخامنش کیان زاده رتبه ۶ آزمون کارشناسی ارشد حقوق عمومی سال ۱۴۰۴
  • گفت‌وگو با جواد حسینی قلعه جوقی رتبه ۵ آزمون کارشناسی ارشد حقوق کیفری و جرم شناسی سال ۱۴۰۴
  • گفت‌وگو با نیما تقی‌یار رتبه ۲ آزمون کارشناسی ارشد حقوق عمومی سال ۱۴۰۴
  • گفت‌وگو با مرتضی کریمی نیا رتبه ۷ آزمون کارشناسی ارشد علوم قضایی سال ۱۴۰۴
  • گفت‌وگو با علیرضا نیک‌خواه رتبه ۱ آزمون کارشناسی ارشد حقوق عمومی سال ۱۴۰۴

لینک کوتاه

برچسب ها

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.