- تاریخ انتشار : یکشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۸
- کد خبر : 66842
- مشاهده : - چاپ خبر

تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران؛ جنگ آشکار علیه قوانین بینالمللی
رژیم صهیونیستی طی تجاوز به ایران صدها نفر را هدف قرار داده و آشکارا قوانین بینالمللی را نقض کرد، اما نهادهای جهانی در پاسخگو کردن این رژیم شکست خوردند.
رژیم صهیونیستی در ۱۳ ژوئن (۲۳ خرداد) تجاوز خود را علیه ایران آغاز کرد. این رژیم طی جنگ تحمیلی ۱۲ روزه خود بسیاری از قوانین بینالمللی را نقض کرد.
این رژیم با طرح ادعاهایی، با بهانه دفاع از خود قوانین را زیر پا گذاشته و از آن بهعنوان فرصتی برای کشتار افراد استفاده کرد.
براساس آمارها، بیش از ۷ هزار نفر در تجاوز ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده و یا مجروح شدند.
آمریکا نیز که همواره نقشی تعیینکننده در جنایتهای رژیم صهیونیستی دارد، با حمایت تسلیحاتی، سیاسی و در نهایت حمایت نظامی با رژیم جنایتکار صهیونیستی در کارزار تروریستی علیه ایران همراه بود.
مدعیان دفاع از حقوق بشر نه تنها از تجاوزهای رژیم صهیونیستی حمایت کردند، بلکه با ارائه سلاح و تجهیزات این رژیم را در این اقدامهای غیر انسانی جسورتر کردند.
بهدنبال این تجاوز آشکار، جامعه بینالملل، بهویژه شورای امنیت سازمان ملل و همچنین آژانس بینالمللی انرژی اتمی باید رفتار مسئولانهتر در قبال متجاوزین و جنگ افروزان اتخاذ میکردند که در این موضوع شکست خوردند.
رژیم صهیونیستی برای شانه خالی کردن از پیامدهای مربوط به هدف قرار دادن افراد در ایران، بهویژه تهران، بهاصطلاح هشدارهای تخلیه صادر میکرد که خود این موضوع نیز مورد انتقاد گسترده کارشناسان حقوق بشر قرار گرفته است.
- بیشتر بخوانید:
- تحلیل تجاوز رژیم صهیونیستی براساس حقوق بینالملل؛ وقتی قوانین نادیده گرفته میشوند
- تجاوز به تاسیسات هستهای ایران؛ هشدار محققان حقوق بینالملل نسبت به نقضهای بیسابقه
پایگاه اِچآراِی نوشت: گزارشها حملههای اسرائیل به مکانهایی را ثبت کردهاند که بدون شک غیرنظامی هستند، از جمله محلههای مسکونی، مراکز خدمات عمومی، مراکز درمانی و موسسههای رسانهای.
هدف قرار دادن مداوم و عمدی زیرساختهای محافظتشده، نقض اصل تفکیک، سنگ بنای حقوق بینالملل بشردوستانه، محسوب میشود و ممکن است براساس حقوق بینالملل، جنایتهای جنگی محسوب شوند.
اینها نقضهای انتزاعی نیستند. هر حملهای جان انسانها را میسوزاند؛ کودکانی که در خانههای خود خوابیدهاند، والدینی که برای صرف غذا دور هم جمع میشوند، پدربزرگها و مادربزرگهایی که دههها در محلههایی زندگی کردهاند که اکنون به ویرانه تبدیل شدهاند.
عدم محکومیت و شناسایی این تخلفات در مراحل اولیه، یک شکست بزرگ است؛ شکستی که به معنای همدستی خاموش در جرم است.
جامعه بینالمللی باید با شفافیت اخلاقی و بدون تاخیر در این مورد اقدام میکرد. فرسایش این هنجارها نه تنها مردم ایران، بلکه همه افرادی را که در سراسر جهان زندگی میکنند، بهخطر میاندازد.
حمله به افراد و قوانین جهانی
پایگاه کمیته بینالمللی صلیب سرخ نوشت: حقوق بینالملل بشردوستانه (IHL)، که بهعنوان حقوق جنگ نیز شناخته میشود، چارچوبی برای محافظت از افراد در طول درگیریهای مسلحانه فراهم میکند.
حقوق بینالملل بشردوستانه با الزام طرفین به تمایز قائل شدن بین غیرنظامیان و نظامیان، اجتناب از حملههای نامتناسب و انجام اقدامهای احتیاطی برای به حداقل رساندن تلفات، در تلاش است تا آسیب به افراد را به حداقل برساند. افراد از حمله مستقیم محافظت میشوند.
براساس قوانین بینالمللی، اعمال یا تهدیدهای خشونتآمیز ممنوع است.
قوانین همچنین تاکید میکنند که هدف قرار دادن عمدی افرادی که بهطور مستقیم در درگیریها شرکت ندارند، ناقض حقوق بینالملل بشردوستانه است.
انتهای پیام/
لینک کوتاه
برچسب ها
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0