به گزارش خبرگزاری مهر، فرهاد فرهودی ظهر روز سه شنبه در جلسه نهضت توسعه عدالت آموزشی جنوب آذربایجانشرقی که در مراغه برگزار شد، اظهار کرد: اصلی ترین سیاست دولت چهاردهم، توجه به بحث آموزش و پرورش و حل نظام مسائل وزارتخانه آموزش و پرورش است زیرا رئیس جمهور معتقد است که دستیابی به بالندگیهای واقعی در صورت حل مشکلات این حوزه رقم میخورد و به طور قطع کشور در درازمدت از بسیاری از مشکلات مصون میماند.
وی با بیان اینکه ایران قوی با آموزش و پرورش قوی و مستقل شکل میگیرد، افزود: نهضت توسعه عدالت آموزشی با دستور رئیس جمهور از شهریور سال گذشته در وزارت خانه بررسی و موارد تبیینی و راهبردهای آن با حضور شخص رئیس جمهور تعیین شد.
فرهودی با تاکید بر اینکه مهمترین پارامتر این نهضت، مردمی سازی است، گفت: بر اساس الگوی طراحی شده باید برای طرحهای دولتی و خصوصی در حوزه آموزش و پرورش، تیم مردمی با مسئول مردمی تشکیل شده و وظیفه راهبری طرح به آن سپرده شود.
وی با بیان اینکه آذربایجان شرقی با تشکیل ۹۶ درصدی تیمهای مردمی در این طرحها، رتبه هفتم را دارد، گفت: در روزهای آتی این عدد را به ۱۰۰ درصد میرسانیم.
وی با اشاره به تفاوت خیرین با مسئول مردمی، اظهار کرد: تأمین منابع مالی طرحها برعهده خیرین است و حیطه مسئولیت تیمها و مسئول مردمی در بحث اجرای طرحها است.
مدیرکل نوسازی مدارس آذربایجان شرقی با بیان اینکه مردمی سازی در این حوزه پیچیده و سخت اما شدنی است و الگوی عملی آن نیز ساخت خانههای بهداشت توسط رئیس جمهور است، اظهار کرد: از اردیبهشت ماه امسال وارد فازهای اجرایی این نهضت خواهیم شد و اطلاعات هر طرح با تصاویر مربوطه در سامانه بارگذاری شده و وزارتخانه روزانه آنها را کنترل و نظارت میکند.
وی با بیان اینکه ۶۰ درصد الگوی عملی اجرای این نهضت را دکتر پزشکیان نوشته است، اظهار کرد: مزیت مهمی برای خیرین مدرسه ساز درنظر گرفته شده تا تمامی هزینههای مربوطه به عنوان مالیات خالص آنها حساب شود.
وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۰ تعداد ۵۲۱ طرح نیمه تمام در استان داشتیم که تا امروز ۳۵۰ طرح تمام شده است.
فرهودی گفت: خیرین در ۱۴۰ طرح باقیمانده سهم خود را پرداخت کردهاند اما دولت سهم خود را محقق نکرده است که برنامه داریم در قالب نهضت توسعه عدالت، عمده طرحها را تمام کنیم.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0