به گزارش خبرگزاری مهر، محمد امیدفر افزود: فعالیت این سامانه طی روز گذشته در استان موجب جاری شدن روان آب و سیلابی شدن رودخانهها و مسیلها، آبگرفتگی معابر، غرش آذرخش، لغزندگی جادهها و در نواحی مستعد بارش تگرگ در استان شد.
وی اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته بیشترین میزان بارش از آذرشهر به میزان ۲۶.۶ میلی متر گزارش شده و شهرهای سراب با ۲۴، مراغه و خسروشهر با ۲۳ و اسکو با ۲۲ میلی متر در ردههای بعدی قرار دارند و میزان بارش در غرب تبریز (ایستگاه هواشناسی فرودگاه) ۱۶ و در شرق آن (ایستگاه اداره کل هواشناسی) ۱۴ میلی متر ثبت شده است.
رئیس اداره پیشبینی اداره کل هواشناسی آذربایجانشرقی گفت: بر اساس نقشههای پیش یابی هواشناسی، سامانه بارشی از عصر چهارشنبه از جو استان خارج میشود ولی با توجه به شرایط محلی و فصلی طی روزهای پنجشنبه و جمعه نیز در برخی مناطق استان شاهد افزایش ابر و رگبار باران خواهیم شد.
امیدفر، خواستار پرهیز از اتراق مسافران و علاقه مندان به طبیعت در حریم رودخانهها و مسیلها، لایروبی مسیلها و کانالهای زهکشی، جلوگیری از فعالیتهای کوهنوردی، انجام اقدامات پیشگیرانه در مورد مهار آبگرفتگی معابر و سیلابهای احتمالی شد.
وی از کشاورزان نیز خواست برای جلوگیری از خسارت به محصولات کشاورزی و دامی به توصیههای کارشناسان جهاد کشاورزی استان توجه کرده و از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانهها و نواحی مرتفع خودداری کنند.
رئیس اداره پیشبینی اداره کل هواشناسی آذربایجانشرقی گفت: از نظر دمایی، روند کاهش نسبی دما تا روز چهارشنبه در استان ادامه خواهد داشت و از روز پنجشنبه دما به صورت نسبی افزایش مییابد.
امیدفر، ادامه داد: در ۲۴ ساعت گذشته هریس با دمای هشت درجه خنکترین و جلفا با دمای ۲۶ درجه سانتی گراد گرمترین شهرهای استان بودند و دمای تبریز در این بازه زمانی در گرمترین زمان به ۱۸ و در خنکترین زمان به ۱۱ درجه سانتی گراد بالای صفر رسید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0