• تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۱
  • کد خبر : 58194
  • مشاهده :  -
  • چاپ خبر
تولید گوشت مرغ گرم در استان بوشهر افزایش یافت

تولید گوشت مرغ گرم در استان بوشهر افزایش یافت

بوشهر- معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: تولید گوشت مرغ گرم در استان بوشهر افزایش یافت.

به گزارش خبرنگار مهر، ابوتراب نکیسا صبح سه‌شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تولید مرغ در استان به نحوی بود که ما با وجود شرایط خاص کشور به هیچ تنشی در بازار اصابت نکردیم.

وی با بیان اینکه میانگین گوشت مرغ تولیدی در فصل بهار نسبت به مدت مشابه در سال گذشته بیشتر بوده است افزود: مرغ مازاد مصرف استان به استان خوزستان و فارس صادر می‌شود.

معاون تولیدات دامی جهاد کشاورزی بوشهر تصریح کرد: پرورش‌دهندگان و مرغ‌داران استان، کشتارگاه‌ها و فروشگاه‌های عرضه گوشت قرمز و مرغ مورد نیاز اطعام دهندگان در ماه محرم فراهم شد.

وی با بیان اینکه امسال شاهد رکورد کشتار مرغ زنده در یک شیفت کاری در کشتارگاه‌های استان در ایام محرم بوده ایم افزود: در یک شب حدود ۱۰۰ هزار قطعه مرغ زنده با برآورد تولید ۲۰۰ تن مرغ گرم ثبت شده است.

نکیسا تصریح کرد: با برنامه ریزی صورت گرفته گوشت مورد نیاز در ایام اربعین نیز تأمین خواهد شد.

لینک کوتاه

برچسب ها

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.