به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی مولوی بعد از ظهر سه شنبه در نشست احزاب و فعالان سیاسی و اجتماعی قزوین که در استانداری قزوین برگزار شد، اظهار کرد: جنگ دوازدهروزه اثبات کرد که وفاق شعار مناسبی بود. وفاق ایجاد شده باید در سایه رهبری و ایران اسلامی ادامه پیدا کند.
وی با بیان اینکه دولتها باید بتوانند با همدلی و وحدت ملی از جناحبندی سیاسی و حتی ظرفیت مخالفان خود استفاده کنند، افزود: وفاق در دولتهای گذشته نیز وجود داشت.
رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیسجمهوری تصریح کرد: رئیسجمهوری معتقد است که امورات با تغییر افراد اصلاح نمیشود و باید افکار تغییر کند.
مولوی با اشاره به شرایط جنگ گفت: با ترور شهید هنیه، دولت کشور را در شرایط جنگ تحویل گرفت و تا به امروز تلاش کرده است با وفاق و همدلی از پیچهای خطرناک عبور کند.
وی با بیان اینکه در حقیقت دشمن به دنبال تجزیه ایران بود، تاکید کرد: کشورهای همسایه ایران نیز برای اینکه ایرانیان به آن کشورها مهاجرت نکنند مخالف جنگ بودند.
وی خاطرنشان کرد: روز سوم جنگ طی نامهای به رئیسجمهوری اعلام کردم که جنگ دشمن پیوست زمینی خواهد داشت، چون با حمله هوایی نمیتوان یک کشور را تسلیم کرد؛ بنابراین دشمن با ایجاد فتنه در کشور و یا پیادهکردن نیروی نظامی در ایران میتواند حمله زمینی انجام دهد. در همان نامه احتمال بمباران زندان اوین را نیز مطرح کردم. پس از حمله به زندان اوین، منافقین اطلاعیه دادند که درهای زندان را گشودند، ولی با حضور بهموقع نیروی انتظامی صحنه مدیریت شد و اتفاقی نیفتاد.
مولوی بیان کرد: ایران اولین کشوری بود که اسرائیل را مورد هدف قرار داد. البته ما در این جنگ متوجه نقاط ضعف و قوت خود شدیم و باید آنان را رفع کنیم.
وی تاکید کرد: باید از وحدت به وجود آمده استفاده کرده، عدالت را در جامعه پیاده و به خواستههای مردم توجه کنیم.
وی تأکید کرد: در جامعه برای حفظ وحدت سخنی از خودی و غیرخودی نزنیم. باید بدانیم برخی اقدامات جناحی اشتباه بوده است و اکنون زمان آن رسیده که کنار مردم باشیم.
رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیسجمهوری اظهار داشت: امروز باید گفتمان وفاق را ترویج و عملیاتی کنیم و در عین حال به یکدیگر طعنه نزنیم. بهتر است همه از تصمیمات ملی دولت حمایت کرده و با رفع اشکالات، به درستی از اختیارات استفاده کنیم.
مولوی در پایان به اصل هشت قانون اساسی اشاره کرد و گفت: نظارت عمومی بر عملکرد دولت و نظارت دولت بر مردم مطرح شده است.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0