به گزارش خبرنگارمهر، علیرضا راشکی عصر چهارشنبه در جریان بازدید از پروژههای آموزشی شهرستان ساوه، از عزم جدی این سازمان برای تحقق عدالت آموزشی با اتکا به مشارکتهای مردمی و حمایت دولت خبر داد.
معاون برنامهریزی و توسعه مشارکتهای مردمی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به بازدید از پروژههای در حال اجرا در منطقه بام ساوه، افزود: بزرگترین پروژه خیرساز کشور در این منطقه با مشارکت اعتبارات دولتی در مجاورت اداره آموزش و پرورش در حال ساخت است همچنین پروژه استانداردسازی سیستمهای گرمایشی و سرمایشی هنرستان حضرت معصومه (س) مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.
راشکی با بیان اینکه این پروژهها به لحاظ کیفی مورد تأیید سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور و استان مرکزی قرار گرفتهاند، افزود: ارتقای زیرساختهای آموزشی در این منطقه، بخشی از برنامهریزی هدفمند سازمان نوسازی مدارس کشور در مسیر تحقق عدالت آموزشی است.
وی با تأکید بر اهمیت فراهمسازی محیطهای آموزشی ایمن، استاندارد و با کیفیت برای دانشآموزان گفت: دسترسی به فضاهای آموزشی مناسب یکی از مطالبات جدی خانوادهها و دانشآموزان است که میتواند نقش بسزایی در تسهیل فرایند یادگیری و تربیت آیندهسازان کشور ایفا کند.
معاون برنامهریزی و توسعه مشارکتهای مردمی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به همافزایی بین خیرین مدرسهساز، دستگاههای اجرایی و دولت در استان مرکزی، اظهار
کرد: خوشبختانه نهضت عدالت آموزشی در این استان با جدیت در حال اجراست و پیشرفت پروژهها رضایتبخش ارزیابی میشود.
راشکی با تمجید از نقش خیران در توسعه زیرساختهای آموزشی کشور، افزود: همکاری مستمر و اثرگذار خیران با اداره کل نوسازی مدارس استان مرکزی، به همراه حمایتهای دولت و شخص رئیسجمهور، شبکهای منسجم و مؤثر از مشارکتهای مردمی شکل داده که میتواند بهعنوان الگویی موفق در سایر نقاط کشور نیز مورد بهرهبرداری قرار گیرد.
وی همچنین از پیشرفت مناسب پروژههای مدرسهسازی در شهرستان ساوه خبر داد و گفت: بر اساس ارزیابیهای انجامشده، بخشی از این پروژهها تا مهرماه جاری آماده بهرهبرداری خواهد بود که این امر، حاصل برنامهریزی دقیق، نظارت مستمر و تعهد مشترک دولت و خیرین نسبت به آینده آموزش کشور است.
معاون برنامهریزی و توسعه مشارکتهای مردمی سازمان نوسازی مدارس کشور، با تأکید بر تسریع در اتمام پروژههای نیمهتمام، اظهار کرد: سازمان نوسازی مدارس کشور با همراهی نهادهای محلی و مشارکتهای مردمی، بر تکمیل هرچه سریعتر این پروژهها متمرکز شده و این بازدید، گامی دیگر در راستای تحقق اهداف توسعهای در حوزه آموزش و پرورش به شمار میرود.
راشکی همکاری دستگاههای دولتی، خیران و مدیران محلی در شهرستان ساوه را الگویی موفق در مسیر ایجاد فرصتهای برابر آموزشی عنوان کرد و افزود: این مسیر با قدرت و جدیت دنبال خواهد شد تا هیچ دانشآموزی بهدلیل کمبود زیرساخت، از تحصیل باز نماند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0