به گزارش خبرآنلاین، علی فرهادی در جمع خبرنگاران درباره ادامه اعتراضات به آزمون کیفیت بخشی گفت: به اعتراضات رسیدگی شده، هر آزمون یک شروع و یک پایان دارد، در این آزمون ۴۵ هزار نفر به مرحله مصاحبه دعوت شدند که حدود ۲۴ هزار نفر قبول و سر کلاس درس یا حضور دارند یا برای مهرماه در کلاس درس حاضر میشوند. اعتراضات کاملا بررسی شده و آن دسته از افرادی که حائز شرایط قبولی بودند، اعلام شدهاند.
بنابر گزارش ایسنا، وی در توضیح اینکه عدهای معتقدند تخلف صورت گرفته و مدارکی نیز دارند افزود: هیچ تخلفی صورت نگرفته، کارنامه همه عزیزانی که حداقل نمره را در آن رشته محل کسب کردهاند بررسی و از آن نمره بالاتر نداشتهایم. بررسیها با حضور سازمان اداری استخدامی و حتی نماینده مجلس انجام شده، باز هم اگر مشکلی وجود دارد افراد میتوانند کارنامه را ارائه دهند تا دقیقا به آنها توضیح داده شود.
صدور کارت پایان خدمت متعهدین خدمت بعد از گذراندن دوره رزم
فرهادی در پاسخ به سوال در خصوص صدور کارت پایان خدمت متعهدین خدمت دانشگاه فرهنگیان گفت: تا قبل از سال ۱۳۹۳ قانون معافیت متعهدین خدمت اینگونه بود که دانشجو معلمی که بعدا معلم و تعهد خدمتیاش تمام میشد به مراکز پلیس + ۱۰ مراجعه میکرد و با دادن تعهد محضری از آن بابت که در صورت نیاز کشور، آموزشهای نظامی را ببیند، موقتا کارت معافیت دریافت میکرد. از سال ۱۳۹۳ قانون متعهدین خدمت از معافیت دوره ضرورت به کارت پایان خدمت تغییر پیدا کرد.
وی با بیان اینکه در قانون متعهدین خدمت تصریح شده این افراد بعد از اتمام تعهدشان دوره آموزشی نظامی را الزاما بگذرانند و از طریق حوزه وظیفه عمومی فراجا به سپاه یا هر نهاد نظامی دیگر معرفی و آموزش ببینند افزود: بنا به دلایلی خارج از آموزش و پرورش این موضوع متوقف شد و به محض آگاهی آموزش و پرورش، با همکاران فراجا هماهنگی صورت گرفت، جلسات با سپاه برگزار شد و مسئله در حال حل شدن است.
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه قرار شده اطلاعات این افراد به جای مراجعه تک تک به مرکز پلیس + ۱۰ ، با پر کردن فرم الکترونیکی که چند روز دیگر بر روی سایت نیروی انسانی وزارت آموزش و پرورش قرار می گیرد، در اختیار فراجا قرار داده میشود ادامه داد: فراجا این افراد را به سپاه یا ارتش معرفی میکند و بعد از گذراندن دوره، کارت پایان خدمت دریافت میکنند که زمان دوره با هماهنگی سپاه و فراجا است.
فرهادی اظهار کرد: این پیشنهاد نیز داده شده که با توجه به فرموده مقام معظم رهبری که معلمان، افسران جبهه نرم هستند، بخشی از آموزش ها در قالب جنگ نرم و جنگ شناختی باشد تا یک دوره ترکیبی جنگ نرم و جنگ سخت ببینند و در نهایت کارت خود را دریافت کنند.
با معلم بلاگرها برخورد میشود
فرهادی درخصوص موضوع معلم بلاگرها و نحوه برخورد با اینگونه معلمان گفت: فضای کلاس باید یک فضای آرام به دور از تبلیغ باشد، قبلا هم اعلام شده فضای کلاس باید فضای تعلیم و تربیت بماند و دانش آموز در محیط امن آموزش ببیند تا توان تربیتیاش ارتقاء پیدا و رشد کند لذا نباید مسائل حاشیهای وارد فضای آموزش و پرورش شود و فضای کلاس را دچار اشکال و ایراد کند.
وی با بیان اینکه به شدت معتقد هستیم که نباید یک سری اقدامات در کلاس صورت بگیرد که فضای آرامش و روان دانشآموزان از بین رود افزود: به شدت با این موضوع برخورد میشود.
روز بدون کیف و کتاب به کجا رسید؟
فرهادی درباره روز بدون کیف در مدارس گفت: این طرح مربوط به خیلی وقت پیش بود و اکنون برنامههای حوزه پرورشی ناظر به برنامه هفتم است که یکی از مباحث آن هر دانشآموز یک اردو در سال است.
وی به برنامه ریزی برای بحث مراقبت از آسیب های اجتماعی اشاره کرد و افزود: در بحث مسائل مهارتی و هر دانش آموز یک مهارت، از ظرفیتهای معاونت پرورشی و … کمک و استفاده میکنیم تا مهارتهای دانش آموزان افزایش یابد. همچنین در بحث تربیت بدنی تلاش میشود دانش آموزان در ورزشهای همگانی و جمعی بیشتر ورود کنند.
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه برای پایه ورزش قهرمانی در آموزش و پرورش نیز برنامه ریزی صورت گرفته است، ادامه داد: موفقیت ایران در مسابقات صربستان نشان داد تربیت بدنی آموزش و پرورش میتواند خیلی در بحث ورزش قهرمانی و جهانی خوب عمل کند.
تنبیه بدنی مردود است
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش، در خصوص تنبیه بدنی در کلاسهای درس تأکید کرد: هرگونه تنبیه بدنی مردود است و در صورت تأیید و بررسی موضوع، با معلم مربوطه برخورد شده و حتی امکان اخراج وی وجود دارد.
۴۷۲۳۶
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0