- تاریخ انتشار : شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۳
- کد خبر : 21688 چاپ خبر

نقش یگان گولانی در کشتار امدادگران در غزه
بررسیها نشان میدهند که یگان گولانی ارتش رژیم صهیونیستی مسئول کشتار امدادگران در غزه است.
یگان نیروهای نظامی رژیم صهیونیستی (IDF) که در کشتار ۱۵ پزشک و امدادگر فلسطینی در نوار غزه در ماه گذشته شرکت داشت، تحت فرماندهی تیپ به هدایت یک ژنرال بدنام صهیونیست بود که قبلا توسط برخی از نیروهای خود به تحقیر جان انسانها، متهم شده بود.
به گزارش گاردین، ارتش رژیم صهیونیستی تایید کرده است که یگان گولانی، یکی از پنج تیپ پیاده ارتش رژیم صهیونیستی، در ۲۳ مارس (سوم فروردین) به روی ۲ کاروان آمبولانس در رفح آتش گشودند و یک گور دستهجمعی برای پوشاندن پیکر شهدا حفر کردند.
این گور دستهجمعی شش روز بعد توسط تیم سازمان ملل بازیابی شد؛ اظهارات ۲ شاهدی که در نبش گور دستهجمعی حضور داشتند و نتایج تازه منتشرشده پس از جنایت نشان میدهد که چندین نفر از شهدا از فاصله نزدیک در ناحیه سر و قفسه سینه هدف قرار گرفتند و برخی با دست یا پاهای بسته دفن شدند.
یک منبع ارشد اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی با اطلاع از استقرارهای اخیر ارتش این رژیم در جنوب غزه گفت که عوامل میدانی یگان ۵۰۴، یک واحد اطلاعات نظامی با شهرت به ظلم و رفتارهای بیملاحظه، ازجمله شکنجه، نیز در این حمله حضور داشتند.
ارتش رژیم صهیونیستی از اظهارنظر در مورد اینکه آیا یگان ۵۰۴ در جنایت یادشده دخیل بوده است یا خیر، خودداری کرد.
در حمله به رفح، نیروهای گولانی تحت فرماندهی تیپ ۱۴ زرهی ذخیره بودند؛ تیپ ۱۴ بخشی از یک لشکر به هدایت یهودا واخ است که افسران سابق میگویند یک منطقه کشتار غیررسمی در جایی دیگر در نوار تعیین غزه کرده است که منجر به کشتار خودسرانه غیرنظامیان فلسطینی شد.
براساس تحقیقات روزنامه صهیونیستی هاآرتص، واخ همچنین به سربازان خود گفته است که هیچ بیگناهی در غزه وجود ندارد.
در ویدئویی از اطلاعرسانی نیروهای گولانی قبل از اعزام مجدد به غزه در اوایل این ماه، که توسط کانال ۱۴ رژیم صهیونیستی پخش شد، به نظر میرسد که یک فرمانده گردان از سیاست آتش باز حمایت میکند و به سربازان میگوید: هر کس با آن روبهرو شوید، دشمن است؛ شما هر کسی را شناسایی کنید، باید از بین ببرید.
سربازان گولانی قبلا به جنایتهای جنگی در جنگ و درگیری متهم شده بودند، ازجمله کشتن غیرنظامیان، رفتار تحقیرآمیز با پیکرها، تخریب بیمورد زیرساختهای غیرنظامی و تحریک به نسلکشی.
بسیاری از اتهامها علیه سربازان گولانی از عکسها و فیلمهای رسانههای اجتماعی که توسط خود سربازان در فضای مجازی منتشر شده و در پروندههای قانونی توسط بنیاد هند رجب (موسسه غیرانتفاعی که هدف آن مسئول دانستن کارکنان نظامی رژیم صهیونیستی برای جنایتهای جنگی و جنایتهای علیه بشریت در غزه است)، جمعآوری شده است.
حضور یگان ۵۰۴ ارتش رژیم صهیونیستی نیز با حساب تنها بازمانده قتلعام، داوطلب هلال احمر و عکسها و فیلم رسمی از عملیات اخیر ارتش رژیم صهیونیستی در رفح تایید شد.
این واحد هزاران بازجویی از اسیران غزه را در طول جنگ انجام داده است و تفاوت آن با دیگر واحدهای اطلاعاتی نظامی رژیم صهیونیستی در این است که سربازانش، نیروهای رزمی هستند که در سطح گردان عمل و به زبان عربی روان صحبت میکنند.
به گفته داوطلب ۲۷ ساله خدمات آمبولانس و بازمانده جنایت یادشده در غزه، نیروهایی که او آنها را شبیه «نیروهای ویژه … مسلح به تفنگ، لیزر سبز و عینک دید در شب» توصیف کرد، پس از هدف قرار دادن وسیله نقلیه اورژانس به مدت پنج دقیقه، او را از خودرو بیرون کشیدند و راننده و امدادگر او را به شهادت رساندند.
توصیف وی از یونیفرم نیروهای یادشده با کماندوهای گولانی یا عملیات میدانی واحد ۵۰۴ مطابقت دارد.
انتشار تصاویر جدید از این جنایت با ادعای رژیم صهیونیستی مبنی بر اینکه خودروهای هلال احمر بهعنوان خودروهای اورژانس علامتگذاری نشده بودند و هنگام تیراندازی سربازان از چراغهای جلو یا چراغهای چشمکزن استفاده نمیکردند، در تضاد بود.
این امر سبب شد تا ارتش رژیم صهیونیستی از گزارش خود در مورد کشتار امدادگران عقبنشینی کند.
ارتش رژیم صهیونیستی در ادامه ادعا کرد که پزشکان و امدادگران هدف قرار گرفته، با مقاومت فلسطین ارتباط داشتند.
در بیش از ۱۸ ماه جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه، این رژیم صدها کارمند پزشکی و کارکنان آژانسهای امدادی و سازمانهای سازمان ملل را در غزه به شهادت رساندند.
در آوریل سال گذشته (اسفند ۱۴۰۲)، هفت نفر از اعضای سازمان خیریه World Central Kitchen در حمله مداوم رژیم صهیونیستی به خودروهای مشخصشده آنها کشته شدند.
سازمانهای حقوق بشر مدتهاست که ارتش رژیم صهیونیستی را به فرهنگ معافیت از مجازات متهم کردهاند، زیرا تعداد کمی از سربازان این رژیم تاکنون با عدالت روبهرو شدهاند.
براساس آخرین گزارش سالانه حقوق بشر وزارت امور خارجه آمریکا، در سال ۲۰۲۳، کمتر از یک درصد از شکایتهای ارائه شده علیه اقدامهای نظامیان صهیونیست در سرزمینهای اشغالی فلسطین به محکومیت ختم شده است.
در اوایل این هفته، جمعیت هلال احمر فلسطین خواستار تحقیقات بینالمللی درباره این حادثه شد، حادثهای که مرگبارترین حادثه برای اعضای کمیته بینالمللی صلیب سرخ از زمان کشتار شش کارمند امدادی در سال ۲۰۱۷ در کمین داعش در افغانستان بود.
انتهای پیام/
لینک کوتاه
برچسب ها
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0