- تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۱
- کد خبر : 22881 چاپ خبر

پیامدهای کمبود تجهیزات درمان در غزه؛ مرگ یا قطع عضو بیماران و مجروحان
حملههای هدفمند ارتش رژیم صهیونیستی به بیمارستانها و مراکز درمانی در غزه، به تشدید وخامت حال بیماران و مجروحان منجر شده و هزاران نفر از آنها را در صف تخلیه برای درمان قرار داده است.
بمباران بیمارستان المعمدانی الاهلی در شهر غزه، فشارها بر مراکز بهداشتی باقیمانده در این باریکه تحت محاصره افزایش داده و جان مجروحان و بیماران بیشتری را در معرض خطر قرار داده است.
به گزارش وبسایت سازمان ملل، ریک پیپرکورن، نماینده سازمان جهان بهداشت (WHO) گفت که شرایط در غزه پیش از بمباران بیمارستان المعمدانی ناامیدکننده بود، زیرا بسیاری از بیماران به دلیل محدودیت شدید در رفتوآمدها امکان تخلیه برای درمان را نداشتند.
وی با بیان اینکه پیش از نقض آتشبس ازسوی رژیم صهیونیستی در غزه حضور داشته است، اظهار کرد: آن زمان تنها باری بود که ذخایر غذایی مناسب در غزه وجود داشت.
پیپرکورن با بیان اینکه با وجود همه رنجها در غزه، همچنان بارقهای از امید وجود دارد، گفت: رفح در جنوب یا جبالیا در شمال غزه به زمینهای بایر تبدیل شدهاند، اما مردم و کارکنان امدادی با بازگشت به خانهها و محل کار خود، برای تعمیر ویرانهها و ساخت اردوگاههای موقت تلاش میکنند.
وی گفت: این در حالی است که به دلیل تداوم محاصره غذا، آب و داروهای ضروری خیلی سریع شروع به اتمام کردند؛ در چنین شرایطی باز نگه داشتن بیمارستانها حتی تا حدی چالش برانگیز است.
این مقام سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد: چند روز قبل از حمله به بیمارستان المعمدانی، یک متخصص پزشکی در آنجا به ما گفت که بیمارستان از قبل پر شده بود، زیرا این بیمارستان یکی از بیمارستانهای کلیدی در شمال برای بیماران است که جراحتهای شدید و تهدیدکننده زندگی را متحمل شدهاند و آنها مجبور شدند تحت شرایط استریل مشکوک عمل جراحی انجام دهند.
پیپرکورن گفت: آنها فاقد لباسهای جراحی یا دستکش کافی بودند و حتی مجبور بودند از یک عمل جراحی به عمل دیگر همان دستکش را بپوشند؛ به دلیل کمبود تجهیزات، جراحی ممکن است ساعتها طول بکشد و خطر ناتوانی دائمی یا قطع عضو را افزایش دهد.
وی با تاکید بر اینکه این محاصره باید برداشته شود، گفت: باید به ترتیبی برگردیم که به موجب آن بتوانیم کریدورهای بشردوستانه در سراسر غزه داشته باشیم، بدون اینکه مانع ورود یا تاخیر در ورود شویم؛ حتی زمانی که جنگی در جریان است، باید اجازه ورود تجهیزات بشردوستانه داده شود و امدادگران باید بتوانند کار خود را انجام دهند.
نماینده سازمان جهان بهداشت اعلام کرد: تعداد بسیار کمی از بیماران توانستهاند غزه را برای مراقبتهای فوری که به شدت به آنها نیاز دارند ترک کنند؛ ما تخمین میزنیم که تا ۱۲ هزار بیمار نیاز به تخلیه پزشکی دارند، اما از زمان محاصره تنها توانستهایم ۱۲۱ نفر ازجمله ۷۳ کودک را تخلیه کنیم.
انتهای پیام/
لینک کوتاه
برچسب ها
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0