- تاریخ انتشار : سه شنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۰
- کد خبر : 25609 چاپ خبر

استفاده رژیم صهیونیستی از کمکهای بشردوستانه بهعنوان سلاحی علیه مردم غزه
نهادهای بینالمللی از زمان اقدام رژیم صهیونیستی در نقض آتشبس غزه همواره درباره تاثیر مخرب عدم ورود کمکهای بشردوستانه به این باریکه هشدار دادهاند.
آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) رژیم صهیونیستی را متهم کرد که از کمکهای بشردوستانه بهعنوان اهرم چانهزنی و سلاح جنگی در نوار غزه استفاده میکند.
این سازمان گفت که این رژیم ۲ میلیون فلسطینی را که بیشتر آنها زنان و کودکان هستند، در معرض مجازات دستهجمعی قرار میدهد. آنروا همچنین خواستار رفع محاصره ۵۰ روزه شد.
فیلیپ لازارینی، کمیسر کل آنروا طی پیامی در رسانههای اجتماعی وضعیت غزه را محکوم کرده و اظهار کرد: چه مدت طول میکشد تا سخنان توخالی محکومکننده به اقدامی برای رفع محاصره، ازسرگیری آتشبس و نجات آنچه از بشریت باقی مانده تبدیل شود؟
وی اضافه کرد: مقامهای اسرائیل ۵۰ روز غزه را محاصره کردهاند و گرسنگی درحال گسترش و بدتر شدن است؛ این اقدام عمدی و ساخته دست بشر است؛ غزه به سرزمین ناامیدی تبدیل شده است.
لازارینی در ادامه گفت: ۲ میلیون نفر که بیشتر آنها را زنان و کودکان تشکیل میدهند، در معرض مجازات دستهجمعی قرار دارند و مجروحان، بیماران و سالمندان از دارو و مراقبتهای بهداشتی محروم هستند.
وی خاطرنشان کرد: در همین حال، سازمانهای بشردوستانه کمکهایی را برای ورود به غزه آماده کردهاند که شامل حدود ۳ هزار کامیون کمکهای نجاتدهنده آنروا میشود.
این مقام سازمان ملل هشدار داد که تدارکات ضروری برای افراد نیازمند درحال نزدیک شدن به تاریخ انقضای خود بوده و توضیح داد که کمکهای بشردوستانه بهعنوان ابزار معامله و سلاح رزیم صهیونیستی در این جنگ استفاده میشود.
وی تاکید کرد که محاصره باید برداشته شود، تدارکات باید بهطور فوری واردغزه شود و آتشبس باید ازسرگرفته شود.
آنروا در ۹ آوریل (۲۰ فروردین) هشدار داده بود که نوار غزه بهدلیل محاصره مداوم رژیم صهیونیستی و تقریبا تمام شدن ذخایر ضروری باقیمانده، به گرسنگی شدید نزدیک شده است.
ژولیت توما، مدیر ارتباطات و رسانه آنروا، گفت که نوزادان و کودکان در نوار غزه گرسنه به رختخواب میروند، زیرا منابع ضروری در نوار غزه تقریبا تمام شده است.
این مرحله جدید قحطی در زمانی اتفاق میافتد که فلسطینیهای نوار غزه هنوز از موج قبلی حملهها بهبود نیافتهاند. در طول یک سالونیم گذشته نسلکشی، رژیم صهیونیستی بهطور ورود کمکها را به نوار غزه محدود کرده و صدها هزار خانواده فقیر را از غذا محروم کرده است.
براساس دادههای بانک جهانی، نسلکشی رژیم صهیونیستی در نوار غزه همه فلسطینیهای غزه را فقیر کرده، به این معنی که آنها نمیتوانند مایحتاج زندگی خود، ازجمله غذا و آب را برای خانوادههای خود تامین کنند.
براساس گزارشهای دولتی، حقوق بشری و بینالمللی، رژیم صهیونیستی از ۲ مارس (۱۲ اسفند) گذرگاههای نوار غزه را به روی ورود مواد غذایی، امداد، کمکهای پزشکی و کالا بسته که باعث وخامت قابل توجهی در وضعیت انسانی در نوار غزه شده است.
انتهای پیام/
لینک کوتاه
برچسب ها
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0