- تاریخ انتشار : سه شنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۱
- کد خبر : 25623 چاپ خبر

کارزار صهیونیستها علیه منتقدان نسلکشی غزه
صهیونیستها طی دهههای گذشته با اتهامزنی به منتقدان رژیم صهیونیستی، همواره علیه این افراد در نقاط مختلف جهان اقدام کردهاند.
کارزاری به سرکردگی بخشهایی از لابی صهیونیستی در برزیل، مجموعهای از حملههای علنی را علیه آرلین کلمشا، محقق تاریخ عرب در دانشگاه سائوپائولو (USP) آغاز کرده است.
کلمشا که بهخاطر فعالیتهای آکادمیک و حمایت عمومی از آرمان فلسطین مشهور است، پس از محکوم کردن نسلکشی رژیم صهیونیستی در غزه طی رویدادهای عمومی هدف یک کارزار بدنامی سازماندهیشده قرار گرفته است.
وی محقق معروفی است که در زمینه تاریخ معاصر عرب، تاریخ فلسطین و روابط برزیل و جهان عرب تخصص دارد. او وابسته به دپارتمان ادبیات شرقی دانشگاه سائوپائولو بوده و نویسنده کتاب «مارکسیسم و یهودیت: تاریخچه یک رابطه دشوار» است.
کلمشا در مصاحبهای زمینه موج اخیر حملهها علیه خود را توضیح داد.
وی گفت: آنچه باعث این موج جدید تهدیدهای آنلاین گروههای صهیونیستی در برزیل شد، پادکستی بود که من طی آن شکافهای فزاینده در اجماع صهیونیستها را که از اواسط دهه ۱۹۵۰ بر جوامع یهودی تسلط داشت، افشا کردم.
آرلین کلمشا در این پادکست به موضوع اسلامستیزی در دنیای مدرن نیز پرداخته بود.
این محقق تاریخ عرب بهتازگی در جلسه افتتاحیه دوره فلسطین و خاورمیانه که در بنیاد دینارکوریس ارائه شده بود، شرکت کرد. در آنجا، مانند بسیاری از مجامع عمومی، او اقدامهای نظامی رژیم صهیونیستی در غزه را محکوم کرد.
اگرچه اظهارات او براساس زبان حقوق بشر بینالمللی است، اما با واکنش شدیدی مواجه شده است.
حزب PCB برزیل در واکنش به حملهها علیه کلمشا یادداشت همبستگی عمومی صادر کرد و این حملهها را با انگیزه سیاسی و ایدئولوژیک توصیف کرده و آنها را محکوم کرد. این حزب اعلام کرد: خشونت سیاسی و جنسیتی علیه یک محقق محترم دانشگاه سائوپائولو فقط ماهیت کسانی را که در کنار اسرائیل ایستادهاند، میکند.
آرلین کلمشا هشدار داد که محیط ناشی از لابی صهیونیستها در برزیل به فضای ترس و خودسانسوری کمک میکند.
وی اظهار کرد: استادان و دیگر متخصصانی که مورد هدف قرار میگیرند، احساس آسیبپذیری میکنند و از از دست دادن شغل خود نگرانند. یکی از بدترین اشکال سانسور زمانی است که ترس از تلافی حتی قبل از صحبت کردن شما را ساکت میکند؛ بنابراین بله، آزادی بیان در برزیل در معرض تهدید است.
انتهای پیام/
لینک کوتاه
برچسب ها
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0