- تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۰
- کد خبر : 33779 چاپ خبر

کودکان قربانیان فراموششده سلاحسازی گرسنگی در غزه
سوءتغذیه کودکان در غزه اگرچه تقریبا ۲ سال گذشته به امری معمول شده است، اما همچنان یکی از اصلیترین برگهای جنایت سلاحسازی گرسنگی رژیم صهیونیستی محسوب میشود.
فیلیپ لازارینی، رئیس آژانس امدادرسانی سازمان ملل (آنروا) این هفته گفت: گرسنگی ساخته دست بشر و با انگیزه سیاسی در غزه، جلوهای از ظلم مطلق است.
رژیم صهیونیستی با سلاحسازی گرسنگی در غزه، جنایتی گسترده را رقم زده است؛ این جنایت بیش از همه کودکان را قربانی میکند.
کودکان متولد و فوتشده در جنگ
برخی از کودکان غزه طی جنگ ۲ ساله رژیم صهیونیستی علیه این منطقه که همچنان ادامه دارد، متولد شدند؛ آنها به دلیل قحطی کمتر از دیگر کودکان شانس زنده ماندن دارند و خطر مرگ آنها را به شدت تهدید میکند.
گاردین در گزارشی به وضعیت سیوار دختر ۶ ماهه فلسطینی پرداخته که طی هفته گذشته درپی انتشار عکسهایش در رسانهها، به نماد گرسنگی عمدی غزه تبدیل شد.
سیوار که در میانه بمبارانها و آوارگی به دنیا آمد و از زمان تولد از مشکل در مری رنج میبرد، برای تغذیه به شیرخشک مخصوص نیاز دارد که کالای نایابی در غزه تحت جنگ محسوب میشود.
خانواده این کودک به آشپزخانههای خیریه متکی هستند؛ سیوار و مادر باردارش هر ۲ به سوءتغذیه دچار شدهاند.
بخش زایمان و زایشگاه در مجتمع پزشکی ناصر غزه گفت که هر روز بین ۵ تا ۱۰ مورد جدید سوءتغذیه در آنجا ثبت میشود.
یکی از پزشکان بیمارستان ناصر میگوید که سوءتغذیه در کودکان به شکلی وحشتناک و بسیار مشهود ظاهر میشود؛ علاوه بر این، ازدحام شدید در بیمارستانها منجر به افزایش انتقال بیماری در بین کودکان میشود.
وی با بیان اینکه ما در مواجهه با نیازهای آنها درماندهایم و نمیتوانیم غذا، مکملها، داروها یا ویتامینهای مناسب برای شرایط آنها را تامین کنیم، اظهار کرد: من سوءتغذیه را در کتابهای درسی دانشکده پزشکی مطالعه کردم؛ قبلا فکر میکردم که این مطالعه در حد تئوری باقی میماند، چیزی که هرگز در زندگی واقعی نخواهیم دید، اما اکنون، آن توصیفات کتابهای درسی در غزه در مقابل چشمان ما زنده شدهاند.
داستان زندگی کوتاه و پر رنج سهام
سهام یک ساله به حدی از سوءتغذیه رنج میبرد که حتی توان گریه کردن ندارد؛ او از مصرف آب و غذای آلوده در اردوگاه آوارگان در جنوب غزه به این وضع دچار شده است.
مادر سهام هم که وظیفه تغذیه او را دارد، از سوءتغذیه رنج میبرد؛ وی گفت: همه مردم غزه در وضعیت قحطی زندگی میکنند؛ میترسم اگر گذرگاهها بسته بمانند، فرزندم را از دست بدهم، زیرا برخی از کودکان در هفتههای اخیر جان خود را از دست دادهاند.
قربانیان فراموششده غزه
وارد نشدن کمکهای بشردوستانه و غذا به غزه در ۳ ماه گذشته سبب شده است پیامدهای تشدیدشده استراتژی سلاحسازی گرسنگی رژیم صهیونیستی در سراسر این باریکه مشاهده شود.
درپی نقض آتشبس غزه، رژیم صهیونیستی ممنوعیت کامل کمک به این منطقه محصور را که تنها ۲۵ مایل طول دارد و بیش از ۲ میلیون نفر در آن زندگی میکنند، اعمال کرد.
رژیم صهیونیستی در حالی مدعی اجرای این سیاست غیرانسانی به دلیل مقابله با مقاومت فلسطین است که این وضعیت خانوادهها را در شرایط قحطی قرار داده است.
به گزارش ایندیپندنت، پزشکان غزه میگویند که مردم از گرسنگی در حال مرگ هستند، کودکان بینایی خود را از دست میدهند؛ برخی کودکان نیز جان خود را از دست میدهند.
در سراسر نوار ویرانشده، خانوادهها سعی میکنند با برنج، نمک و آب زنده بمانند.
سازمان ملل همراه سازمانهای امدادی و گروههای حقوق بشری، زنگ خطر این بحران را به صدا درآوردهاند و از جامعه بینالمللی خواستهاند که فورا اقدام کنند.
این هفته کارشناسان سازمان ملل تا آنجا پیش رفتند که به متحدان رژیم صهیونیستی ازجمله انگلیس هشدار دادند که ادامه حمایت سیاسی و مادی، به ویژه انتقال سلاح به اراضی اشغالی «خطر همدستی در نسلکشی و دیگر جنایتهای جدی بینالمللی را به همراه دارد.»
عفو بینالملل در این ماه اعلام کرد که ممنوعیت ۲ ماهه کمکرسانی به منزله نسلکشی در عمل است و از جامعه بینالمللی خواست تا اقدامهای فوری، از جمله اقدامهای مشخص برای فشار بر رژیم صهیونیستی برای لغو کامل محاصره و اجازه دسترسی نامحدود بشردوستانه به غزه، انجام دهد.
نگرانیهای فزایندهای وجود دارد که بحران یادشده با وجود اعتراضها تشدید شود، زیرا بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی طرحهایی را برای گسترش چشمگیر عملیات نظامی و اشغال نامحدود بخشهایی از غزه اعلام کرده است.
در عین حال، سران اروپایی و گروههای بشردوستانه از طرحی که رژیم صهیونیستی برای اجازه دادن به شرکتهای خصوصی برای به دست گرفتن توزیع بشردوستانه در غزه پیشنهاد شده است، انتقاد کردهاند.
پیشنهاد جداگانهای در بین جامعه امدادی برای یک بنیاد بشردوستانه غزه در حال گردش است که غذا را از چهار محل توزیع امن توزیع میکند؛ این پیشنهاد با انتقاد جدی مواجه شده است: این امر عملا آوارگی در میان جمعیت غزه را بدتر میکند.
در بخشهای بیمارستان، خانوادهها به شدت به دنبال کمک برای نجات جان فرزندانشان هستند، زیرا محاصره همچنان پابرجاست.
به دلیل تعطیلی اکثر بیمارستانها، فرصتی برای درمان کودکان دچار سوءتغذیه وجود نداشت؛ اکنون گذرگاهها بیش از ۲ ماه است که بسته شدهاند و غذای کافی وجود ندارد.
۶۵ هزار کودک اهل غزه در معرض خطر مرگ
۶۵ هزار کودک در غزه در معرض خطر مرگ ناشی از سیاست گرسنگی رژیم صهیونیستی هستند.
دفتر رسانهای غزه بهتازگی با انتشار بیانیهای اعلام کرد که بیش از ۶۵ هزار کودک به دلیل محاصره و مسدود شدن ۲ ماهه منابع ضروری به نوار غزه به عنوان بخشی از کارزار نسلکشی آن در منطقه محصور فلسطین، در معرض خطر فوری قحطی هستند.
در این بیانیه آمده است: اشغالگران اسرائیلی با بستن گذرگاهها و مسدود کردن ۳۹ هزار کامیون حامل مواد غذایی، سوخت و دارو، در نقض آشکار قوانین بینالمللی، در حال مهندسی قحطی هستند که غیرنظامیان را میکشد و به جنایتی نظاممند علیه ۲.۴ میلیون نفر ادامه میدهند.
براساس اعلام دفتر رسانهای غزه، تمام نانواییها به مدت ۴۰ روز غیرفعال بودهاند و غیرنظامیان را از نان محروم کردهاند؛ ۷۰ روز بستن کامل گذرگاهها توسط رژیم صهیونیستی، فروپاشی سیستمهای بشردوستانه و بهداشتی در غزه را تشدید کرده است.
این دفتر از جامعه بینالمللی و سازمان ملل خواست تا فورا برای توقف محاصره، بازگشایی گذرگاهها و اجازه ورود کمکها و اقلام ضروری به غزه مداخله کنند.
انتهای پیام/
لینک کوتاه
برچسب ها
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0