- تاریخ انتشار : شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۹
- کد خبر : 36598 چاپ خبر

شکایت رسمی فعالان حقوقی از دولت آمریکا به اتهام همدستی در نسلکشی
گروهی از شهروندان آمریکایی موسوم به مالیاتدهندگان علیه نسلکشی بهطور رسمی از دولت آمریکا به اتهام همدستی در نسلکشی رژیم صهیونیستی در نوار غزه شکایت کردند.
گروهی از شهروندان آمریکایی که برخی از آنها بهطور مستقیم تحت تاثیر جنگ ۱۹ ماهه رژیم صهیونیستی علیه غزه قرار گرفتهاند، شکایتی حقوقی در واشنگتن ثبت کردهاند به این امید که در نهایت شاهد ارجاع پرونده آمریکا به دیوان کیفری بینالمللی (ICC) باشند.
این گروه، موسوم به مالیاتدهندگان علیه نسلکشی (TAG)، بههمراه کمیته بینالمللی انجمن وکلای ملی، این شکایت ۱۳۳ صفحهای را به کمیسیون حقوق بشر بین آمریکایی (IACHR) ارائه کردند.
این گروه در بیانیهاعلام کرده که آنها دولتهای فعلی و سابق آمریکا را به همدستی در نسلکشی در غزه متهم میکنند.
این دادخواست شامل اظهارات رسمی شاکیان فلسطینی-آمریکایی است که اعضای خانواده و دوستان خود را در نسلکشی تحت حمایت مالی آمریکا از دست دادهاند.
یکی از شاکیان ۴۳ عضو خانواده خود را از دست داده است. هویدا عراف، وکیل ارشد گروه در این بیانیه گفت: آمریکا سپرهای قانونی در داخل کشور ایجاد کرده که حتی فرصت درخواست غرامت را از قربانیان سلب میکند و نمیتواند به تامین مالی، تسلیحاتی و پوشش سیاسی جنایتهای جنگی، جنایتها علیه بشریت و نسلکشی در خارج از کشور، درحالی که از بررسیهای بینالمللی مصون است، ادامه دهد.
در بخش دیگری از این بیانیه نوشته شده: این دادخواست، فراخوانی برای پاسخگویی است، در جایی که هیچ پاسخگویی تاکنون امکانپذیر نبوده است.
این شکایت با حمایت دهها نهاد ازجمله مرکز ساماندهی منابع عربی، جنبش جوانان فلسطینی، انجمن اقلیت فلسطینی در آمریکا، شورای روابط آمریکایی-اسلامی (CAIR)، شبکه بینالمللی یهودیان ضدصهیونیسم و سازمان پزشکان علیه نسلکشی همراه شده است.
نمایندگان نهادهای حقوق بشری در نشست خبری اعلام این شکایت ضمن توضیح اهداف شکایت، نسخهای از آن را به کاخ سفید تحویل داده و با برخی از اعضای کنگره آمریکا نیز دیدار کردند. آنها خواستار توقف فوری حمایت آمریکا از رژیم صهیونیستی شدند.
هویدا عراف، فعال در زمینه حقوق بشر، تاکید کرد: دستگاه قضایی آمریکا با ساختار فعلی خود، از پاسخگویی در برابر جنایتها علیه بشریت مصون است. اما این شکایت با هدف شکستن این سپر قانونی و بازخواست از دولت آمریکا تنظیم شده است.
رژیم صهیونیستی سالانه ۳.۳ میلیارد دلار کمک نظامی و ۵۰۰ میلیون دلار بودجه سامانههای دفاع موشکی از آمریکا دریافت میکند.
برخی اعضای کنگره آمریکا نیز خواستار توقف ارسال تسلیحات به اراضی اشغالی شدهاند. با این حال، دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا بهتازگی ممنوعیت ارسال هزار و ۸۰۰ بمب ۲ هزار پوندی (بیش از ۹۰۰ کیلویی) به اراضی اشغالی را لغو کرده است. این ممنوعیت در اواخر ریاستجمهوری جو بایدن وضع شده بود. این تسلیحات قرار بود در حملههای گسترده به رفح، محل استقرار بیش از ۱.۴ میلیون آواره فلسطینی، استفاده شود.
انتهای پیام/
لینک کوتاه
برچسب ها
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0