- تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۸
- کد خبر : 36814 چاپ خبر

نهادهای حقوق بشری طرح رژیم صهیونیستی درباره غزه را محکوم کردند
سازمانهای و نهادهای حقوق بشری میگویند که طرح رژیم صهیونیستی برای انتقال جمعیت غزه به یک منطقه خاص باید مانند یک زنگ خطر برای لندن، بروکسل، پاریس و واشنگتن تلقی شود.
دیدهبان حقوق بشر گزارش کرد که طرح رژیم صهیونیستی برای تخریب آنچه از زیرساختهای غیرنظامی غزه باقی مانده و متمرکز کردن جمعیت فلسطینی در یک منطقه کوچک، به تشدید شنیع جنایتهای جاری علیه بشریت، پاکسازی قومی و اقدامهای نسلکشی منجر خواهد شد.
براساس گزارشها، مقامهای صهیونیست که بهمدت حدود ۸۰ روز ورود کمکهای امدادی، غذا، سوخت و تجهیزات پزشکی به غزه را مسدود کردهاند، تصمیم به اجرای طرحی گرفتهاند؛ این طرح شامل تخریب ساختمانها و آواره کردن کل جمعیت غزه به یک منطقه به اصطلاح بشردوستانه واحد در صورت عدم دستیابی به توافق با حماس تا اواسط ماه می ۲۰۲۵ (اردیبهشت/خرداد) خواهد بود.
این نهاد حقوق بشری گفت: وضعیت وخیم انسانی ناشی از محاصره غیرقانونی و برنامههای تشدید آوارگی اجباری و تخریب گسترده، نیازمند واکنش قاطعتر سایر دولتها و نهادها، بهویژه آمریکا، فرانسه، آلمان، اتحادیه اروپا و انگلیس است. دیدهبان حقوق بشر از همه طرفهای کنوانسیون نسلکشی خواست تا برای جلوگیری از جنایتهای بیشتر، اقدامهای بیشتری، ازجمله پایان دادن به فروش سلاح، کمک نظامی و حمایت دیپلماتیک به رژیم صهیونیستی، اعمال تحریمهای هدفمند علیه مقامهای صهیونیست و بررسی تعلیق توافقهای دوجانبه انجام دهند.
فدریکو بورلو، مدیر اجرایی موقت دیدهبان حقوق بشر، گفت: شنیدن اینکه مقامهای اسرائیلی از برنامههای خود برای فشرده کردن ۲ میلیون نفر از جمعیت غزه در منطقهای حتی کوچکتر و در عین حال غیرقابل سکونت کردن بقیه مناطق صحبت میکنند، باید مانند یک زنگ خطر برای لندن، بروکسل، پاریس و واشنگتن تلقی شود. محاصره اسرائیل از تاکتیکهای نظامی فراتر رفته و به ابزاری برای نابودی تبدیل شده است.
سازمان ملل هشدار داده است که غزه با بدترین بحران انسانی خود از زمان آغاز جنگ روبهرو است. گروه طبقهبندی فاز یکپارچه (IPC) که شامل برجستهترین متخصصان جهان در زمینه ناامنی غذایی است، در ۱۲ می (۲۲ اردیبهشت) اعلام کرد که خطر بالایی وجود دارد که قحطی در هفتههای آینده در غزه رخ دهد و از هر ۵ نفر، یک نفر با گرسنگی مواجه شود.
سازمان بهداشت جهانی در ۱۱ می (۲۱ اردیبهشت) با استناد به گزارش وزارت بهداشت غزه مبنی بر شهادت دستکم ۵۷ کودک براثر سوءتغذیه در غزه از زمان آغاز محاصره، اعلام کرد که غزه یکی از بدترین بحرانهای گرسنگی جهان را که در زمان واقعی درحال وقوع است، تجربه میکند.
یسرائیل کاتز، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در اواسط آوریل (فروردین/اردیبهشت) بار دیگر تاکید کرد: سیاست اسرائیل روشن است؛ هیچ کمک بشردوستانهای وارد غزه نخواهد شد.
ایتامار بنغویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در آن زمان گفت: تا زمانی که زندانیهای ما در تونلها جان خود را از دست میدهند، بهطور مطلق هیچ دلیلی برای اجازه دادن به ورود حتی یک گرم غذا یا کمک وجود ندارد.
وقتی این طرحها با تخریب نظاممند خانهها، آپارتمانها، باغها و مزارع، مدارس، بیمارستانها و تاسیسات آب و فاضلاب، و همچنین استفاده از گرسنگی بهعنوان سلاح جنگی همراه میشوند، وظیفه پیشگیری تحت کنوانسیون نسلکشی را ایجاد میکنند.
برای ۱۵۳ کشوری که عضو این کنوانسیون هستند، وظیفه پیشگیری از نسلکشی به محض اینکه یک کشور از خطر جدی وقوع نسلکشی مطلع شود، یا بهطور معمول باید مطلع میشد، ایجاد میشود.
انتهای پیام/
لینک کوتاه
برچسب ها
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0