- تاریخ انتشار : یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۱
- کد خبر : 6142 چاپ خبر

نگرانی جوامع مهاجران در آستانه انتخابات آلمان
گروههای حقوق بشری میگویند که مهاجران و پناهندگان در فضایی از نگرانی در بحبوحه پیدایش دوباره راست افراطی در آلمان زندگی میکنند.
آلمان در بحبوحه نگرانی از افزایش احساسات راست افراطی درحالی که سیاستهای مهاجرتی در مرکز بحثهای سیاسی قرار دارد، خود را برای انتخابات آماده میکند.
انتخابات پارلمانی آلمان قرار است روز یکشنبه، ۲۳ فوریه (۵ اسفند) برگزار شود. دولت ائتلافی ۳ حزبی اولاف شولز، صدراعظم آلمان به ریاست حزب سوسیال دموکرات (SPD) او در نوامبر ۲۰۲۴ (آبان/آذر ۱۴۰۳) سقوط کرد.
یکی از از احزابی که پیشبینی میشود آرا بالایی را کسب کند، حزب راست افراطی جایگزین برای آلمان (AfD) است.
این حزب بهدلیل دیدگاههای ضدمهاجرتی خود شناخته میشود؛ این نخستینبار در دهههای اخیر است که یک حزب راست افراطی در آلمان این میزان حمایت بهدست آورده است.
گزارشها حاکی از آن است که در آستانه انتخابات، نگرانی در جوامع مهاجر افزایش یافته است.
یک فعال حقوق بشری گفت: ما این بازخورد را دریافت میکنیم که در میان مهاجران نگرانی جدیدی نسبت به آینده آنها در آلمان وجود دارد.
مهاجرت یک موضوع بحثبرانگیز در اتحادیه اروپا است و سران این بلوک ۲۷ عضوی بهطور معمول درباره چگونگی اجرای سیاست یکپارچه مهاجرت و پناهندگی با هم تنش دارند.
یک سیاستمدار آلمانی در ماه ژانویه (دی/بهمن) یک قطعنامه غیرالزامآور را در پارلمان آلمان برای اخراج بیشتر پناهجویان از مرزها پیشنهاد کرد. این قطعنامه با حمایت حزب AfD تصویب شد.
AfD که در سال ۲۰۱۳ تاسیس شد، در ابتدا علیه تصمیم کشورهای عضو اتحادیه اروپا برای نجات یونان بدهکار مبارزه میکرد.
سپس، در سال ۲۰۱۵ با ورود موج پناهجویان به اروپا، لفاظیهای AfD به مهاجرت کشیده شده و ادعاهایی را درباره مهاجران مسلمان مطرح میکرد.
در همین حال، نسلکشی در غزه از زمان آغاز جنگ، سایهای گسترده بر گفتمان سیاسی آلمان انداخته است.
برلین همواره در کنار رژیم صهیونیستی، متحد خود ایستاده است؛ آلمان یکی از اصلیترین تامینکنندگان تسلیحات برای این رژیم بوده است.
بهگفته برخی کارشناسان، لفاظیهای فعلی ضدمهاجرتی آلمان نیز با جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه مرتبط است. حدود ۱۰۰ هزار نفر فلسطینیتبار در آلمان زندگی میکنند که یکچهارم آنها در ناحیه نوکوئلن برلین هستند.
پلیس آلمان بهطور فعال اعتراضهای هفتگی حامیان فلسطین را در برلین و دیگر شهرها سرکوب میکند؛ در همین حال، رسانههای آلمانی بهطور معمول اعتراضها و همچنین تجمعهای مسلمانان را بهعنوان زمینهای برای آنچه یهودیستیزی میخوانند، معرفی میکنند.
انتهای پیام/
لینک کوتاه
برچسب ها
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0