- تاریخ انتشار : یکشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۸
- کد خبر : 67115
- مشاهده : - چاپ خبر

تشدید اسلامستیزی در آلمان؛ افزایش زنان قربانی
مسلمانان و بهطور ویژه زنان مسلمان طی سالهای اخیر با افزایش شدید حوادث و قتلهای ناشی از اسلامستیزی در آلمان مواجه شدهاند و این موضوع هشدار فعالان را درپی داشته است.
زمانی که یک زن مسلمان در اروپا به قتل میرسد، به ندرت خبرساز میشود. بهعنوان نمونه، برخی افراد تنها از طریق رسانههای اجتماعی از قتل رحمه ایاد ۲۶ ساله، پرستار الجزایری ساکن و شاغل در آلمان، مطلع شدند، نه از طریق رسانههای جریان اصلی.
این زن مسلمان ۴ ژوئن (۱۴ خرداد) ایاد توسط یک مرد آلمانی که در ساختمانش زندگی میکرد، با ضربههای چاقو به قتل رسید.
با وجود شدت جنایت، رسانههای جریان اصلی اروپا تا حد زیادی این پرونده را نادیده گرفتند.
بسیاری از مسلمانان ساکن اروپا از نزدیک پیگیر بودند تا ببینند مقامهای آلمانی در مرحله بعد چه میکنند؛ اینکه آیا آنها آشکارا ماهیت نژادپرستانه این قتل را تشخیص خواهند داد یا خیر.
خانواده ایاد گفتهاند که مظنون ۳۱ ساله قبل از قتل، او را مورد آزار و اذیت، ازجمله توهین کلامی در مورد حجاب قرار داده بود.
همانطور که بهطور معمول اتفاق میافتد، زمانی مردان سفیدپوست مرتکب قتل میشوند، رسانههای غربی با نسبت دادن اعمال قاتل به بیماری روانی، او را تبرئه میکنند.
یک مطالعه در آمریکا نشان داد که ۹۵ درصد از تیراندازان سفیدپوست به جمعیت، در مقایسه با تیراندازان سیاهپوست، بیشتر با دلسوزی به تصویر کشیده میشوند و بهعنوان بیمار روانی توصیف میشوند.
یکی از معترضان در جریان تجمعی در نزدیکی خانه ایاد، گفت: اگر قاتل مسلمان و قربانی آلمانی بود، این خبر در همه جا تیتر اول میشد.
پایگاه تیآرتی نوشت: حقیقت این است که آلمان با مشکل جدی اسلامستیزی مواجه است و این مشکل در حال حاضر جان زنان مسلمانی مانند رحمه ایاد را گرفته است.
CLAIM، یک اتحاد آلمانی که جرایم ناشی از نفرت علیه مسلمانان را رصد میکند، بهتازگی از افزایش ۶۰ درصدی این حوادث خبر داده است؛ براساس آمارها، بهطور متوسط در طول سال ۲۰۲۴، روزانه ۸ حادثه اسلامستیزی در این کشور رخ داده است.
این نخستینباری نیست که یک زن مسلمان در آلمان به دلیل داشتن حجاب به قتل میرسد.
در سال ۲۰۰۹، مروه الشربینی ۳۱ ساله در دادگاهی در آلمان توسط همان مردی که علیه او به دلیل اظهارات توهینآمیز درباره ایمان و حجابش شهادت میداد، با ضربههای چاقو به قتل رسید. او بهعنوان شهید حجاب شناخته میشود. پرونده او به دلیل سکوت شدید رسانهها در اروپا، خشم جهان اسلام را برانگیخت.
از زمان تیراندازیهای وحشتناک در شهر هاناو در سال ۲۰۲۰ که به کشتهشدن ۹ مسلمان منجر شد، حوادث ناشی از نفرت علیه مسلمانان در آلمان رو به افزایش بوده است.
براساس آمارهای سازمان CLAIM، در سال ۲۰۲۲ تعداد ۸۹۸ مورد از این حوادث ثبت شده که در مقایسه با ۷۳۲ مورد گزارش شده توسط وزارت کشور آلمان در سال ۲۰۲۱ افزایش یافته است.
این تعداد در سال ۲۰۲۳ حدود ۲ برابر شد و به هزار و ۹۲۶ مورد رسید و در سال ۲۰۲۴ به ۳ هزار و ۸۰ مورد افزایش یافت.
این روند صعودی همچنین با رشد احزاب سیاسی راست افراطی مانند AfD، دومین حزب بزرگ آلمان، که آشکارا اعلام میکند اسلام با این کشور بیگانه است و حجاب به آلمان تعلق ندارد، مطابقت دارد.
نانسی فیزر، وزیر کشور سابق آلمان در پایان سال ۲۰۲۳ اذعان کرد که این کشور با مشکل اسلامستیزی مواجه است و گفت که از هر ۲ نفر در آلمان، یک نفر با اظهارات ضد اسلامی موافق است.
مسلمانان آلمانی میگویند که اسلامستیزی یک اتفاق روزمره است و سیاستمداران آشکارا دیدگاههای ضد اسلامی را چه در پارلمانهای ایالتی و چه در مجلس فدرال آلمان (بوندستاگ) ابراز میکنند.
وقتی اسلامستیزی توسط سیاستمداران منتخب تبلیغ میشود، آیا جای تعجب است که آلمانیها جسارت قتل زنان مسلمان را پیدا میکنند.
زنان مسلمان محجبه که مسلمان بودن آنها بیشتر از همه مشهود است، از جرایم ناشی از نفرت علیه مسلمانان در آلمان رنج میبرند.
بهتازگی گزارش شده که ۷۱ درصد از حوادث ضد مسلمانان در سال ۲۰۲۴ علیه زنان مسلمان، به ویژه زنان محجبه، بوده است.
جرایم ناشی از نفرت علیه مسلمانان در آلمان نیز خشونتآمیزتر شده است؛ سال گذشته ۲ قتل، ۳ اقدام به قتل یا جراحات جدی و ۱۹۸ مورد آسیب جسمی ثبت شده است. یک زن مسلمان در برلین سال گذشته پس از اینکه از او درمورد اعتقاداتش پرسیده شد، به روی ریل قطار هل داده شد.
نهادهای حقوق بشری میگویند که مقامهای آلمانی بهطور معمول حوادث مربوط به جرایم ناشی از نفرت علیه مسلمانان را نادیده میگیرند.
آنچه نگرانکننده است این است که زنان مسلمان در آلمان به ندرت بهعنوان قربانی شناخته میشوند. در عوض، آنها بهطور معمول بهعنوان مشکل مطرح میشوند.
در سطح اجتماعی، حجاب بهعنوان تهدیدی برای نظم اجتماعی و فرهنگ همگن آلمان معرفی میشود. حجاب به یک یادآوری قابل مشاهده و نمادین از احساسات ضد مهاجرت و ضد پناهندگان در آلمان تبدیل شده است.
سالهاست که کشورهای اتحادیه اروپا مانند فرانسه، بلژیک، اتریش، اسپانیا، لوکزامبورگ و آلمان، سعی کردهاند از هر بهانهای برای اعمال ممنوعیت حجاب استفاده کنند.
کارشناسان میگویند که نحوه محاکمه و محکومیت قاتل ایاد توسط دادگاههای آلمان و به تصویر کشیدن آن توسط رسانههای داخلی و بینالمللی بسیار گویا خواهد بود.
آیا دادگاههای آلمان قتل او را به همان شکلی که هست (بالاترین سطح جرم نفرت ضد مسلمانان) به رسمیت خواهند شناخت؟ و آیا فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان در مورد تعهد کشورش برای مقابله با افزایش احساسات ضد اسلامی بیانیهای صادر خواهد کرد؟ یا مرگ ایاد نادیده گرفته شده و به سرعت فراموش خواهد شد؟
فقط زمان مشخص خواهد کرد که آیا عدالت اجرا خواهد شد یا اینکه مرگ ایاد به یکی دیگر از آمارهای فراموش شده در بحران رو به رشد اسلامستیزی آلمان تبدیل خواهد شد.
انتهای پیام/
لینک کوتاه
برچسب ها
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0