• تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۲
  • کد خبر : 57990
  • چاپ خبر

گفت‌وگو با امیرحسین کوهکن رتبه ۶ آزمون کارشناسی ارشد علوم قضایی سال ۱۴۰۴

فهرست Toggle گفت‌وگو با امیرحسین کوهکن رتبه ۶ آزمون کارشناسی ارشد علوم قضایی سال ۱۴۰۴ لطفاً ضمن معرفی خودتان، مختصری از سوابق تحصیلی و شغلی تان بگویید. از کی مطالعه برای آزمون ارشد را شروع کردید و شیوه مطالعه شما به چه ترتیبی بود؟  فرصت مطالعه تمام‌وقت را داشتید یا احیاناً شاغل بودید؟ منابع مطالعاتی‌تان

فهرست

گفت‌وگو با امیرحسین کوهکن رتبه ۶ آزمون کارشناسی ارشد علوم قضایی سال ۱۴۰۴

لطفاً ضمن معرفی خودتان، مختصری از سوابق تحصیلی و شغلی تان بگویید.

امیرحسین کوهکن هستم متولد سال ۱۳۸۲، دانشجوی ترم آخر حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان که توانستم در آزمون کارشناسی ارشد حقوق کیفری و جرم شناسی رتبه ۸ کشور و در گرایش علوم قضایی رتبه ۶ را کسب کنم.

از کی مطالعه برای آزمون ارشد را شروع کردید و شیوه مطالعه شما به چه ترتیبی بود؟  فرصت مطالعه تمام‌وقت را داشتید یا احیاناً شاغل بودید؟

به طور کلی در دوران تحصیلم همواره تلاش کردم فارغ از دانشگاه کتب مرجع را مطالعه کنم و به طور آزمونی هم از اواسط مهر مطالعه آزمونی را آغاز کردم و از آنجایی که کتب شرح را در گذشته مطالعه کرده بودم بیشتر وقتم را به تست زنی و مطالعه چند باره کتب شرح اختصاص دادم.

منابع مطالعاتی‌تان چه بود و چطور این منابع را انتخاب کردید؟

در مورد منابع آزمون قطعا ملاک همواره قانون است اما در کنار آن کتب شرح جزا و آیین دادرسی کیفری جناب آقای غفوری برای آزمون فوق‌العاده است و تقریباً همه این را می دانند اما کسی برتری است که تسلط و مرور بیشتری داشته باشد علاوه بر آن در درس جزای اختصاصی بنده جرایم علیه اموال و جرایم علیه اشخاص دکتر میرمحمد صادقی را برای خودم خلاصه کرده بودم و این موضوع کمک شایانی به من کرد همچنین در آیین دادرسی کیفری هم دو جلدی دکتر خالقی منبعی فوق العاده برای شروع کیفری است.

در متون فقه از کتاب های صفر تا صد متون فقه و ۱۱۰۰تست آقای دکتر سینجلی استفاده کردم.

در متون حقوقی هم به علت سطح پایینم تمرکزم روی دوره آقای امیر بیک بود هر چند با تغییر سبک سوالات آزمون امسال نتیجه بخش نبود.

درباره برنامه مطالعاتی‌تان کمی توضیح بدهید.

در مورد تایم مطالعه اولا چون تایم خوبی شروع کرده بودم و حجم مناسب مطالب تقریبا سه ماه اول را به صورت میانگین چهار الی پنج ساعت مطالعه می کردم که تقریبا اکثر این زمان به متون حقوقی و متون فقهی به علت ضعفم اختصاص پیدا می کرد.

هر چند در ۴۵ روز پایانی ساعت مطالعه را به میانگین هشت ساعت افزایش دادم و جزای عمومی را هر دو روز جزای اختصاصی را هر چهار روز و کیفری را هر سه روز یک بار مرور می کردم و برای شناخت بیشتر با سطح سوالات تقریبا تمام آزمون های حقوقی سنوات گذشته را یه صورت روزانه می زدم و خیلی به من کمک کرد، علی الخصوص سوالات دکتری حقوق کیفری که در جزای اختصاصی به تحلیل شخص کمک می کند.

پرسش های آزمون چقدر با انتظار شما مطابقت داشت؟ نکته ای در شیوه طراحی پرسش ها یا منابع مورد استناد بود که شما را غافلگیر کرده باشد؟

سطح سوالات در گرایش جزا به طور کلی بالاتر از سنوات گذشته بود و الحمدلله در جزای اختصاصی درصد بالایی کسب کردم در جزای عمومی چون مکاتب حقوق کیفری را مطالعه نکرده بودم (یه علت عدم علاقه به این مبحث) البته می‌دانستم همواره یک سوال مطرح می شود ولی از شانس بد بنده دو سوال مطرح شد و اتفاقا آسان هم بود.

در بحث زمان تقریبا بیش از نیمی از زمانم را متون گرفت که ۳۵ دقیقه متون حقوقی گرفت که درصد بالایی هم نتوانستم کسب کنم و زمان را محدود کرد به این صورت که ۱۰ دقیقه برای آیین دادرسی کیفری، ۱۵ دقیقه برای جزای عمومی، هشت دقیقه برای مدنی و ۲۷ دقیقه به جزای اختصاصی اختصاص دادم.

در مورد پاسخ دهی به مدنی به خاطر علاقه به این درس و تعیین سطح خودم پاسخ دادم که در هشت دقیقه ۱۳سوال را وقت کردم جواب بدهم و همه درست بود البته سوال مدنی ارشد امسال به نظر بنده بسیار ساده و ابتدایی بود بر خلاف جزا.

برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب شما کدام دانشگاه بود؟ چرا؟

با وجود علاقه به منصب قضاوت می‌خواستم دانشگاه علوم قضایی را برای این منصب انتخاب کنم اما پشیمان شدم و انتخابم بین دانشگاه تهران و دانشگاه شهید بهشتی خواهد بود.

چه توصیه ای برای داوطلبان این آزمون دارید؟

در مقام توصیه به کسی نیستم فقط به عنوان یک دوست کوچکتر می گویم تا جایی که می توانید تلاش کنید و انشالله همه عزیزان به اهدافشان برسند همچنین تقاضایی که دارم این است که مسئولان مشکل سربازی ما جوان ها را حل کنند تا بنده و امثال من با این مشکل مواجه نشویم به شخصه تنها مانع بین من و اهدافم سربازی است.

در اتمام اولا از برخی اساتیدم قدردانی می کنم و این موقعیت هر چند کوچک را تقدیم می‌کنم به پدرم و علی الخصوص مادرم امیدوارم گوشه ای از زحماتشان را جبران کرده باشم.

کارنامه امیرحسین کوهکن رتبه ۶ آزمون کارشناسی ارشد علوم قضایی سال ۱۴۰۴

سایر مطالب:

  • گفت‌وگو با امیرحسین کوهکن رتبه ۶ آزمون کارشناسی ارشد علوم قضایی سال ۱۴۰۴
  • گفت‌وگو با محمدمهدی معانی رتبه ۱ سهمیه ایثارگری حقوق تجاری اقتصادی بین‌المللی آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۴
  • گفت‌وگو با هخامنش کیان زاده رتبه ۶ آزمون کارشناسی ارشد حقوق عمومی سال ۱۴۰۴
  • گفت‌وگو با جواد حسینی قلعه جوقی رتبه ۵ آزمون کارشناسی ارشد حقوق کیفری و جرم شناسی سال ۱۴۰۴
  • گفت‌وگو با نیما تقی‌یار رتبه ۲ آزمون کارشناسی ارشد حقوق عمومی سال ۱۴۰۴
  • گفت‌وگو با مرتضی کریمی نیا رتبه ۷ آزمون کارشناسی ارشد علوم قضایی سال ۱۴۰۴
  • گفت‌وگو با علیرضا نیک‌خواه رتبه ۱ آزمون کارشناسی ارشد حقوق عمومی سال ۱۴۰۴
  • گفتگو با سید امین موسوی رتبه ۷ کارشناسی ارشد حقوق خصوصی سال ۱۴۰۴
  • گفت‌وگو با رضا شهبازی رتبه ۱۰ آزمون کارشناسی ارشد علوم قضایی سال ۱۴۰۴
  • گفت‌وگو با محمدامین زاهدی رتبه ۶ آزمون کارشناسی ارشد حقوق خصوصی سال ۱۴۰۴

لینک کوتاه

برچسب ها

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.