به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بازارهای فرابورس در هفته منتهی به اول مردادماه شاهد جابهجایی بیش از ۴۸ میلیارد و ۸۷۰ میلیون برگه انواع دارایی مالی بودند که ارزش این مبادلات بالغبر ۷۴۰ هزار میلیارد تومان بود و در ۹۰۴ هزار نوبت ثبت شد.
این گزارش حاکی است دادوستدهای هفته گذشته فرابورس در مقایسه با هفته ماقبل، نوسان قابلتوجهی را تجربه نکرده است. بهاینترتیب که حجم و ارزش معاملات فقط افتی دودرصدی داشتند.
در هفته منتهی به اول مردادماه شاخص کل فرابورس با بیش از یک درصد افزایش، عدد ۲۵ هزار و ۲۵۸ را تجربه کرد. همچنین ارزش بازار هممقداری افزایش یافت و با رشدی ۰٫۱ درصدی به بیش از ۲٫۹۴۷ میلیون میلیارد تومان رسید.
رتبهبندی بازارها بر اساس ارزش معاملات
گفتنی است رتبهبندی بازارها بر مبنای ارزش معاملات نشان میدهد بیشترین ارزش معاملات طی این مدت در بازار دوم بوده است. در این بازار بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان دادوستد ثبت شد.
همچنین پس از آن ارزش معاملات بازار اول با بیش از یک هزار و ۹۵۰ میلیارد تومان در رتبه دوم قرار دارد.
نگاهی به ارزش معاملات به تفکیک بازارها نشان میدهد که در هفته گذشته بازار ابزارهای مشتقه با رونق مواجه بوده و ارزش معاملات این بازار با رشدی ۳۳۱ درصدی همراه شده و به حدود ۲۷ میلیارد تومان رسیده است.
همچنین ارزش معاملات در بازار نوآفرین نیز با افزایش ۲۶ درصدی به ۱۵۷ میلیارد تومان رسیده است.
طی مدت مورد بررسی در بازار توافقی معاملاتی به ارزش ۳۳ میلیارد تومان و در بازار پایه دادوستدهایی به ارزش ۵۱۴ میلیارد تومان انجام شد.
جزییات دادوستدها در بازار ابزارهای نوین مالی
فرابورس ایران در هفته گذشته شاهد دادوستد بیش از ۷۳۶ هزار میلیارد تومان انواع اوراق در بازار ابزارهای نوین مالی بود.
جزییات مبادلات ابزارهای مالی در این بازار نشان میدهد طی این مدت ارزش معاملات اوراق مالی اسلامی ۶۹۳ هزار میلیارد تومان بوده که ۲ درصد کمتر از هفته ماقبل است.
این در حالی است که ارزش معاملات صندوقهای سرمایهگذاری قابل معامله با حدود ۱۰ درصد افزایش به ۴۲ هزار میلیارد تومان رسیده است. همچنین ارزش معاملات اوراق گواهی تسهیلات مسکن ۲۵۲ میلیارد تومان بوده که ۶ درصد رشد را نشان میدهد.
صنایع پیشرو هفته گذشته
در پایان دادوستدهای هفته گذشته ارزش معاملات خرد بازار سهام و اختیار سهام بیش از ۴ هزار و ۴۸۰ میلیارد تومان بود.
نگاهی به صنایع پیشرو نشان میدهد طی این مدت ۵۰ درصد ارزش معاملات خرد در اختیار ۶ صنعت بوده است. بهاینترتیب که گروههای رایانه، سرمایهگذاریها، استخراج کانههای فلزی، مواد و محصولات دارویی، محصولات غذایی و محصولات شیمیایی طی این مدت نیمی از ارزش معاملات خرد را به خود اختصاص دادند.
انتهای پیام/
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0