• تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۴
  • کد خبر : 33794
  • چاپ خبر
جوان گرایی نظاممند در انتخابات کانون مداحان کشور برای ایجاد پویایی است

جوان گرایی نظاممند در انتخابات کانون مداحان کشور برای ایجاد پویایی است

اکبر شیخی قائم مقام مرکز ستایشگری گفت: انتخابات کانون مداحان کشور بر اساس آئین‌نامه مدون سال ۱۴۰۴، امروز یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ در بیش از ۴۲۰ شهرستان برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، شیخی، قائم‌مقام مرکز ستایشگری کشور در خصوص تحول ساختاری در فرآیند انتخابات و اهداف بلندمدت کانون مداحان گفت: انتخابات کانون مداحان کشور بر اساس آئین‌نامه مدون سال ۱۴۰۴، روز یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ در بیش از ۴۲۰ شهرستان برگزار خواهد شد.

مداحان در سه دسته؛ بازتعریف نقش‌ها برای کارآمدسازی صنف

شیخی با اشاره به بازنگری بنیادین در آئین‌نامه جدید گفت: در این دوره، مداحان به سه دسته تقسیم شده‌اند؛ مداحان شاخص که در سطح استانی، کشوری یا بین‌المللی چهره‌های مؤثر و طلایه‌دار محسوب می‌شوند، مداحان مستمر که در طول سال برنامه فعال دارند و بار اصلی مداحی در شهرها را به دوش می‌کشند و مداحان افتخاری یا مناسبتی که هرچند عزیز و محترم هستند اما در سیاست‌گذاری صنفی و انتخاباتی نقشی نخواهند داشت.

وی ادامه داد: تنها مداحان مستمر با تأیید رؤسای ادارات فرهنگ و ارشاد حق رأی دارند و این تدبیر سبب می‌شود نمایندگانی شایسته، فعال و دارای برنامه برای هدایت کانون‌ها انتخاب شوند.

تشکیل شورای عالی ستایشگری؛ نهاد ناظر و هادی در مسیر اصالت

قائم‌مقام مرکز ستایشگری کشور با بیان نقش نظارتی پیشکسوتان و پیر غلامان اظهار داشت: به‌منظور جلوگیری از انحراف و تضمین حرکت در مسیر اصیل مداحی اهل‌بیت علیهم‌السلام، شورای عالی ستایشگری در سطح کشور و استان‌ها تشکیل خواهد شد. این شوراها ضمن ارائه نظرات مشورتی در مواردی نظیر تأیید مداحان شاخص و مستمر نیز ایفای نقش خواهند کرد.

جوان‌گرایی نظام‌مند؛ شرط سنی کاندیداها برای انتقال تجربه و پویایی

شیخی از جوان‌گرایی هدفمند به عنوان ویژگی دوم آئین‌نامه یاد کرد و گفت: در این دوره، شرط سنی برای کاندیداها زیر ۶۰ سال تعیین شده است. در ترکیب نهایی کانون‌ها تنها یک عضو می‌تواند بین ۵۰ تا ۶۰ سال داشته باشد و باقی باید زیر ۵۰ سال باشند. این روند با هدف ایجاد کانون‌هایی پویا، چابک و مسئولیت‌پذیر طراحی شده است.

سلسله‌مراتب انتخاباتی از شهرستان تا مرکز؛ شبکه‌ای هوشمند از کانون‌های فعال

در تشریح سازوکار انتخاباتی، قائم‌مقام کانون ستایشگری بیان کرد: در هر شهرستان، ۳ نفر توسط مداحان مستمر انتخاب می‌شوند. این افراد رئیس و نائب‌رئیس را به استان معرفی می‌کنند. در سطح استان، رؤسای شهرستان‌ها رأی‌گیری کرده و ۳ نفر را انتخاب می‌کنند. دو مداح شاخص با رأی شورای عالی استانی به این جمع اضافه می‌شوند و کانون استان تشکیل می‌شود. در سطح ملی، سه نفر از رؤسای استان‌ها با رأی‌گیری و دو نفر شاخص دیگر با رأی شورای عالی کشوری به کانون مرکزی افزوده می‌شوند و رئیس کانون مداحان کشور از میان آن‌ها انتخاب می‌شود.

شیخی در پایان گفت: هدف نهایی، شکل‌گیری یک شبکه ملی مداحان فعال، منسجم و مبتنی بر هدایت‌های مقام معظم رهبری است. این شبکه، محتواهای تولیدشده در سازمان را با درک عمیق در سطح شهرستان‌ها توزیع خواهد کرد و ان‌شاءالله گام بلندی در جهت ارتقای جامعه مداحی کشور برداشته خواهد شد.

لینک کوتاه

برچسب ها

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.