محسن سلیمی در گفتگو با خبرنگار بازار،با اشاره به صنایع پایین دستی ظروف مسی ،گفت: هنرمندان در حوزه قلمزنی برجسته، حکاکی، نقره کوبی روی ظروف مسی، فیروزه کوبی روی ظروف مسی، مس پرداز، مینا کاری، الماس تراش و تابلو معرق کاری شده و تابلو سازی مشبک بر روی ظروف مسی ساخته شده انجام می دهند تا افزایش ارزش افزوده بالایی داشته باشد.
وی ابراز کرد: از بین رفتن مشاغل سنتی بسیاری از صنایع وابسته (همانند انواع رسته های مسگری) ممکن است به دلیل عدم حمایت از بین بروند و دانش فنی آنها منسوخ شود.
رئیس اتحادیه مسگران زنجان،گفت: همچنین در بازارهای خارجی هم حمایتها از سوی ارگانهای دولتی به خصوص اتاق بازرگانی می تواند در شناسایی و مطالعه بازار هدف کمک شایانی برای ایجاد تقاضا در بازارهای خارجی و عرضه محصولات صنایع دستی مسی که با هنرهایی از سوی استاد کاران زنجانی و ایرانی آمیخته است، در کشورهای دیگر فراهم کند.
سلیمی، به راهکارهای پیشنهادی برای حمایت از صنایع پایین دستی مسی اشاره کرد و افزود: حمایت دولتی، ارائه تسهیلات مالی و بیمهای به صنعتگران، در حوزه تبلیغات و بازاریابی معرفی این محصولات در بازارهای داخلی و بینالمللی میتواند اثرگذار باشد.
وی تصریح کرد: آموزش و نوآوری، ترکیب طرحهای سنتی با سلیقههای مدرن برای جذب نسل جوان، توسعه گردشگری، ایجاد کارگاههای نمایشی و فروشگاههای صنایع دستی در مناطق گردشگری نیز می تواند در حمایت از این صنعت اثر گذار استان مفید واقع شود.
رئیس اتحادیه مسگران زنجان،تصریح کرد: نادیده گرفتن صنایع پاییندستی در حوزه صنایع دستی میتواند پیامدهای منفی اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی داشته باشد.
سلیمی گفت: ایجاد زیرساختهای پاییندست تولیدات مس تأثیرات مهم و چندجانبهای بر ارزش افزوده و رونق صنایع دستی مس دارد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0