- تاریخ انتشار : سه شنبه ۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۷
- کد خبر : 41037 چاپ خبر
معافیت جدید مالیاتی برای کسب و کارهای کوچک قطعی شد
سازمان امور مالیاتی با صدور بخشنامهای تازه، برخی مشاغل کمدرآمد را از الزام به صدور صورتحساب الکترونیکی در سال ۱۴۰۳ معاف کرد؛ اقدامی که با هدف حمایت از کسبوکارهای کوچک و تقویت شفافیت مالیاتی صورت گرفته است.
به تازگی سازمان امور مالیاتی کشور بخشنامه جدیدی در خصوص معافیت از صدور صورتحساب الکترونیکی موضوع ماده ۱۴ و ماده ۲۲ قانون پایانههای فروشگاهی و سامانه مودیان ابلاغ کرد. این بخشنامه با هدف کاهش الزامات برای برخی صاحبان مشاغل، شرایط معافیت از صدور صورتحساب الکترونیکی در سال ۱۴۰۳ را تعیین کرده است.
بر اساس این بخشنامه، اشخاص حقیقی صاحب مشاغل که میزان فروش آنها در سال ۱۴۰۲ کمتر از ۱۸۰ میلیارد ریال و همچنین فروش آنها از ابتدای سال ۱۴۰۳ تا پایان شهریور ۱۴۰۳ کمتر از ۱۴۴ میلیارد ریال باشد، بدون هیچ قید و شرطی از صدور صورتحساب الکترونیکی در سال ۱۴۰۳ معاف هستند، مشروط بر اینکه مشمول بندهای ۱، ۲، ۳ و ۴ اطلاعیه مورخ ۲۹ آذر ۱۴۰۲ سازمان امور مالیاتی نباشند.
گفتنی است، پیشتر اعلام شده بود که برای فروشندگان تک نرخ، یعنی افرادی که کالاهایی میفروشند که نرخ یکسان مالیات ارزش افزوده دارند، رسید دستگاه کارتخوان به عنوان صورتحساب محسوب میشود.
در همین راستا سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور با تأکید بر اهمیت صورتحسابهای الکترونیک نوع ۳، آن را ابزاری کلیدی برای شفافیت مالیاتی دانست و گفت: «صورتحساب نوع ۳، همان رسید دستگاههای کارتخوان (پوز) است که میتواند تضمینی برای پرداخت صحیح مالیات ارزش افزوده باشد.»
شرایط صحت صورتحساب الکترونیک
وی افزود: اگر نام فروشگاه روی رسید پوز با نام ثبتشده در سامانه مالیاتی مطابقت داشته باشد، فرآیند صورتحسابدهی به درستی انجام شده است.
در مواردی مانند استفاده از دستگاه پوز فروشگاه دیگر یا واریز کارت به کارت، احتمال عدم پرداخت مالیات به دولت وجود دارد.
هشدار به اصناف درباره عدم ثبت صورتحساب
موحدی هشدار داد: عدم صدور صورتحساب الکترونیک ثبتشده در سامانه مالیاتی به معنای پرداخت نکردن مالیات به دولت است.
ثبت صورتحساب در سامانههای رسمی (مانند پایانههای فروشگاهی) تضمین میکند که مالیات بهدرستی به حساب دولت واریز شود.
صورتحساب الکترونیک؛ راهکاری برای کاهش فرار مالیاتی
به گفته سخنگوی سازمان امور مالیاتی، شفافسازی فرآیند مالیات ارزش افزوده از طریق صورتحسابهای الکترونیک، گامی مهم در جهت کاهش فرار مالیاتی و افزایش درآمدهای مالیاتی است.
منبع:
تسنیم
امیر خیرخواهان
لینک کوتاه
برچسب ها
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0