• تاریخ انتشار : شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۱
  • کد خبر : 59854
  • چاپ خبر
بازداشت چند عامل داخلی موساد در ارتباط با انتقال اطلاعات دانشمندان و فرماندهان

بازداشت چند عامل داخلی موساد در ارتباط با انتقال اطلاعات دانشمندان و فرماندهان

سخنگوی قوه قضائیه گفت: برخی افراد که اقدام به انتقال اطلاعات حساس کشور به دستگاه جاسوسی رژیم صهیونیستی کرده‌اند، شناسایی و بازداشت شده‌اند

– اخبار اجتماعی –

به گزارش خبرنگار قضائی خبرگزاری تسنیم، اصغر جهانگیر در ادامه نشست خبری امروز خود، با اشاره به موضع روشن قوه قضائیه در قبال تهدیدات امنیتی اخیر گفت: همان‌طور که ریاست محترم قوه قضائیه در جلسه هماهنگی با جامعه اطلاعاتی کشور تأکید کردند، دستگاه قضائی به عنوان ناظر بر عملکرد ضابطین، موظف به همکاری کامل با اعضای جامعه اطلاعاتی در راستای تأمین امنیت ملی است؛ چه در حوزه امنیت فیزیکی و چه در حوزه امنیت روانی مردم.

وی با بیان اینکه نقطه ثقل اقدامات دشمن، تضعیف امنیت عمومی کشور بوده است، افزود: در روزهای اخیر، دشمن تلاش کرد با استفاده از شایعه‌سازی و تحریک عوامل داخلی، امنیت روانی مردم را هدف قرار دهد. اما با اتکای نظام مردم‌پایه جمهوری اسلامی و همکاری هوشمندانه مردم با نهادهای امنیتی و انتظامی، این توطئه‌ها ناکام ماند.

جهانگیر خاطرنشان کرد: مردم با در اختیار قرار دادن اطلاعات و گزارشات خود، کمک مؤثری به حفظ امنیت کردند و این هوشیاری باید همچنان ادامه داشته باشد. از ملت شریف می‌خواهیم که در مواجهه با موارد مشکوک، مراتب را فوراً به نهادهای انتظامی، اطلاعاتی یا قضایی اطلاع دهند.

۱۳قانون خاص و عام برای مقابله با جرایم علیه امنیت ملی وجود دارد

سخنگوی قوه قضائیه با اشاره به آمادگی کامل دستگاه قضائی از آغاز دور جدید تهدیدات گفت: در طول ۱۲ روز گذشته، به دستور ریاست قوه قضائیه، جلسات متعدد و فوق‌العاده‌ای برگزار شده است؛ چه با مسئولیت معاون اول قوه و چه با نظارت دادستان کل کشور. این جلسات منجر به تدوین و ابلاغ دستورالعمل‌های اجرایی و هماهنگی با دستگاه‌های استانی شد.

وی افزود: در همین مدت، همه مرخصی‌های اداری و قضائی لغو شد و همکاران ما داوطلبانه در محل خدمت حاضر شدند تا هیچ‌گونه خللی در روند رسیدگی به پرونده‌های جاری ایجاد نشود. همزمان، اقدامات پیشگیرانه و مقابله‌ای با تهدیدات احتمالی نیز در دستور کار قرار گرفت و بسیاری از این اقدامات اجرایی شد که به‌موقع اطلاع‌رسانی خواهد شد.

جهانگیر همچنین با اشاره به اقدامات صورت‌گرفته برای مدیریت امنیت روانی جامعه گفت: فضای مجازی به دقت رصد شد و افرادی که تلاش داشتند با انتشار شایعه، نگرانی و ترس در جامعه ایجاد کنند، شناسایی و مطابق قانون با آن‌ها برخورد شد. در مواردی تذکر داده شد، و در مواردی که اقدامات اصلاح نشد، برخورد قانونی صورت گرفت.

وی ادامه داد: همچنین با استفاده از گزارش‌های مردمی، برخی عناصر مخرب شناسایی و بلافاصله تحت تعقیب قضایی قرار گرفتند. پرونده‌های این افراد تشکیل و اطلاعات‌شان جمع‌آوری شد.

سخنگوی قوه قضائیه با اشاره به اقدامات حمایتی از معیشت مردم گفت: برای جلوگیری از آسیب به امنیت اقتصادی و اجتماعی مردم، جلساتی با مجموعه دولت، سازمان تعزیرات حکومتی، وزارت دادگستری، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت صمت و اتاق اصناف برگزار شد. قوه قضائیه به عنوان یاور دولت، در همه مراحل با تمام توان حضور داشته تا اجازه ندهد کوچک‌ترین خدشه‌ای به زندگی و آرامش مردم وارد شود.

جهانگیر تأکید کرد: امیدواریم این سطح از همکاری و هماهنگی، توسعه و استمرار یابد تا شاهد خدمت‌رسانی هر چه بیشتر و بهتر به ملت شریف ایران باشیم.

سخنگوی قوه قضائیه، در ادامه نشست خبری امروز، در پاسخ به سؤال خبرنگاری درباره بازداشت برخی عناصر داخلی که اطلاعات مربوط به دانشمندان و فرماندهان کشور را در اختیار رژیم صهیونیستی قرار داده بودند، اظهار داشت:
بله، همان‌طور که در مقدمه بحث اشاره کردم، برخی افراد که اقدام به انتقال اطلاعات حساس کشور به دستگاه جاسوسی رژیم صهیونیستی کرده‌اند، شناسایی و بازداشت شده‌اند. روند رسیدگی قضایی به پرونده این افراد در جریان است و مطابق قانون، بدون هیچ‌گونه اغماضی، برخورد خواهد شد.

جهانگیر با اشاره به حملات ۱۲ روزه اخیر رژیم صهیونیستی به خاک ایران، تأکید کرد: در جریان این تجاوز آشکار، رژیم صهیونیستی انواع مختلفی از قواعد مسلم حقوق بین‌الملل را نقض کرده است؛ از جمله اصول منع توسل به زور، حقوق بشر بین‌المللی، حقوق بشردوستانه، حقوق کنترل تسلیحات، حقوق بین‌الملل هوافضا و دیگر کنوانسیون‌های ناظر بر حفاظت از غیرنظامیان و زیرساخت‌های حیاتی.

وی ادامه داد: براساس مستندات رسمی، رژیم صهیونیستی صدها نفر از شهروندان ایرانی را شهید یا مجروح کرد. همچنین ۷ بیمارستان، ۴ واحد بهداشتی، ۶ پایگاه اورژانس و دو نوبت مرکز صداوسیما هدف حملات قرار گرفتند. این اقدامات مصداق بارز جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت هستند که ذیل ماده ۸ اساسنامه دیوان کیفری بین‌المللی قابل پیگرد است.

سخنگوی قوه قضائیه افزود: مطابق با نظریه مشورتی دیوان بین‌المللی دادگستری، حقوق بشر صرفاً مربوط به زمان صلح نیست و در شرایط جنگ نیز باید رعایت شود. در جریان حمله اخیر، حقوق بنیادین مردم ایران از جمله حق حیات، سلامت، امنیت فردی، و آزادی بیان مورد تعرض آشکار قرار گرفت.

وی با تأکید بر اینکه حمله به صدا و سیما، نقض آشکار اصل آزادی بیان محسوب می‌شود، تصریح کرد: حمله به رسانه‌های ملی که رسماً در چارچوب قواعد حقوق بین‌الملل حمایت می‌شوند، مصداق جنایت علیه بشریت است. این اقدام جنایت‌کارانه نیز در فهرست مستندات حقوقی ما قرار دارد.

جهانگیر ادامه داد: فرایند مستندسازی این جنایات آغاز شده و اقدامات قضائی در سطوح ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی در سه قالب قضائی، شبه‌قضائی و سیاسی در جریان است. هدف این فرایند، اثبات عناصر مادی، معنوی و قانونی جنایات ارتکابی و بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های بین‌المللی برای پیگیری، محکومیت و اخذ غرامت است.

جهانگیر با اشاره به محدودیت‌های صلاحیتی در ارجاع پرونده به دیوان کیفری بین‌المللی و دیوان دادگستری، تأکید کرد: فارغ از این موانع، سازوکارهای متعدد دیگری نیز در سطح بین‌المللی فعال شده‌اند؛ از جمله شورای حقوق بشر سازمان ملل، سازوکار ۱۵۰۳، گزارشگران ویژه، صلیب سرخ جهانی، سازمان بهداشت جهانی و دیگر مجامع مرتبط که از سوی نهادهای داخلی از جمله ستاد حقوق بشر، وزارت بهداشت و هلال احمر در حال پیگیری هستند.

سخنگوی قوه قضائیه تأکید کرد: استفاده از ظرفیت‌های قضائی و شبه‌قضائی بین‌المللی در کنار مستندسازی دقیق، می‌تواند گام مهمی در دفاع از حقوق ملت ایران و محکومیت رژیم صهیونیستی و دولت آمریکا باشد. قوه قضائیه و سایر نهادهای ذی‌ربط مصمم به پیگیری کامل این جنایات هستند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه

برچسب ها

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.