«استان فارس» رتبه سوم تولید سیب در کشور

«استان فارس» رتبه سوم تولید سیب در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، مجتبی دهقان‌پور با اشاره به آغاز برداشت سیب در استان فارس گفت: برداشت ارقام تابستانه و پاییزه از مردادماه آغاز شده است و تا آبان ماه ادامه دارد.

وی ادامه داد: عمده ارقام سیب تولیدی استان فارس شامل گلاب تابستانه، گالا، فوجی، گرانی اسمیت و زرد و قرمز لبنانی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس افزود: برداشت ارقام بهاره سیب شامل ترش مصری و گلاب در شهرستان‌های خفر و فیروزآباد از نیمه اردیبهشت ماه آغاز شد و به مدت یک ماه ادامه داشت.

دهقان پور با بیان اینکه بیشترین باغ‌های سیب استان فارس در شهرستان‌های سپیدان، اقلید، شیراز، مرودشت و آباده قرار دارد، گفت: شهرستان سپیدان با تولید ۴۳ درصد از سیب استان فارس دارای رتبه اول استانی است.

وی ادامه داد: میانگین تولید محصول سیب در استان فارس ۱۸ تن در هکتار است در حالی که میانگین کشوری ۱۶.۷ تن در هکتار است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس تصریح کرد: سیب تولید این استان به علت شرایط اقلیمی خاصِ مناطق تولید، طعم و عطر، مطلوب و کیفیت بالایی دارد که علاوه بر تأمین نیاز داخلی، بخشی از محصول نیز به سایر استان‌ها و حتی بازارهای خارجی صادر می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *