به گزارش اکو ایران، ایران خودرو در سه ماهه زمستان ۱۴۰۳ در مجموع حدود ۴۸ هزار و ۵۵۰ دستگاه انواع سورن را در خطوط تولید تکمیل کرد.

این تیراژ تولید گروه سورن در سه ماهه پایانی سال گذشته در حال رقم خورده است که شاهد هستیم آبی های جاده مخصوص در صورت های مالی میاندوره ای ۹ ماهه منتهی به ۳۰ آذر ۱۴۰۳ پیش بینی کرده بودند تا حول و حوش ۴۳ هزار و ۶۵۰ دستگاه سورن را در زمستان سال گذشته تولید کنند.

بنابراین شاهد هستیم که خودروساز ساکن کیلومتر ۱۴ جاده مخصوص حدود چهار هزار و ۹۰۰ دستگاه بیشتر از آنچه برآورد کرده بود، سورن تولید کرده است.

این رشد تیراژ تولید سورن بیش از پیش بینی ایران خودرویی ها به زبان درصد بیش از ۱۰ درصد است.

بررسی اطلاعات منتشر شده ایران خودرو در سایت کدال توسط اکو ایران نشان می دهد این خودروسازی در دی ۱۴۰۳ کمترین تیراژ تولید سورن را در کارنامه زمستانی خود ثبت کرده است. ایران خودرویی ها در اولین ماه از زمستان ۱۴۰۳ نزدیک به ۱۰ هزار و ۹۵۰ دستگاه انواع سورن تولید کردند.

بهمن گذشته تیراژ تولید سورن به نسبت دی رشدی نزدیک به ۶۵ درصدی را در کارنامه ایران خودرو ثبت کرده است.

آبی های جاده مخصوص در بهمن پارسال ۱۷ هزار و ۹۵۰ دستگاه سورن تولید کرد. بنابراین تیراژ تولید سورن به نسبت دی سال گذشته بیش از هفت هزار دستگاه افزایش یافت.

خودروساز ساکن کیلومتر ۱۴ جاده مخصوص روند رشد تولید سورن را در اسفند پارسال نیز ادامه داد. ایران خودرویی ها در اسفند به نسبت بهمن ۱۴۰۳ رشدی نزدیک به هزار و ۷۰۰ دستگاه بیشتر سورن تولید کردند تا تیراژ تولید این محصول محبوب ایران خودرو در اسفند به حوالی ۱۹ هزار و ۶۵۰ دستگاه برسد. بنابراین شاهد هستیم که رشد تولید سورن در اسفند به نسبت بهمن ۱۴۰۳ حول و حوش ۱۰ درصد افزایش یافته است.

تیراژ تولید سورن در اسفند نه تنها در قله زمستانی که در قله ۱۴۰۳ قرار گرفته است تا ایران خودرویی ها در هیچ یک از ماهها تا این حد سورن تولید نکرده باشند.

با توجه به افزایش تیراژ تولید سورن حتی بیش از پیش بینی ایران خودرویی ها، به نظر می رسد لشگر سورن پشت بازار خودرو خیمه زده است.  

تیراژ تولید محصولات شرکت های خودروساز همواره به عنوان یکی پارامترها روی قیمت بازاری خودروها اثرگذار است. بنابراین می توان گفت افزایش تیراژ تولید سورن در سه ماهه پایانی سال گذشته می تواند روی قیمت سورن در بازار اثرگذاشته و نمودار آن را نزولی کند.

باید دید آبی های جاده مخصوص در بهار ۱۴۰۴ می توانند روند رو صعودی تولید سورن در زمستان سال گذشته را ادامه دهند؟