- تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۰
- کد خبر : 34410 چاپ خبر

اتهامزنی؛ راهبرد رژیم صهیوینستی برای سرکوب منتقدان
مقام سابق آمریکایی فاش کرد که چگونه رژیم صهیونیستی از ادعاهای تروریستی برای ساکت کردن جامعه فلسطین، بیاعتبار کردن منتقدان و اعمال فشار بر نهادها از غزه تا نیویورک، و بدون هیچ مدرکی استفاده ابزاری میکند.
جاش پال، یکی از مقامهای ارشد سابق وزارت خارجه آمریکا یافتههایی از یک گزارش منتشرنشده را فاش کرده که نشان میدهد چگونه رژیم صهیونیستی بهطور استراتژیک از ادعاهای تروریسم برای بیاعتبار کردن منتقدان و منحرف کردن دیپلماسی، به ویژه درمورد غزه و جامعه گستردهتر فلسطین، استفاده میکند.
پال کسی است که در اعتراض به انتقال سلاحهای آمریکا به اراضی اشغالی در بحبوحه جنگ علیه غزه استعفا کرده بود.
افشاگریهای اخیر او که در پایگاه رسیپانسیبل استیتکرفت منتشر شده، یک الگوی دیرینه را روشن میکند.
پال گفت: فعالان حقوق بشر در قدس، امدادگران بشردوستانه در غزه و دانشجویان دانشگاه در نیویورک، براساس گفته اسرائیل و شبکههای نفوذ آن، همگی با تروریسم ارتباط دارند.
او استدلال میکند که این ادعاها بیاساس بوده، اما در خدمت یک هدف حسابشده برای بدنام کردن و منزوی کردن کسانی هستند که دستور کار سیاسی رژیم صهیونیستی را به چالش میکشند.
پال نخستینبار در سال ۲۰۰۸، در زمان همکاری با هماهنگکننده امنیتی آمریکا (USSC) در کرانه باختری اشغالی، با این تاکتیک مواجه شد.
این مقام سابق وزارت خارجه آمریکا گفت: اطلاعاتی که اسرائیل ارائه میکند مدرک نیست و بهطور معمول اشتباه است. اسرائیل معمولا درخواست میکند که ادعاهایش بدون مدرک پذیرفته شود. تجربه من نشان میدهد مدرکهایی که اسرائیل ارائه میکند بهطور معمول ناقص و نادرست بودند.
براساس این گزارش، رژیم صهیونیستی هر فلسطینی را که بازداشت میکند، محاکمه نمیکند؛ بازداشتها بخش منظمی از فعالیتهای جمعآوری اطلاعات را تشکیل میدهند.
رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۲۲ میلادی ۶ سازمان برجسته حقوق بشری فلسطینی را بهعنوان نهادهای مرتبط با تروریسم معرفی کرده و مدعی شد که با جبهه مردمی برای آزادی فلسطین (PFLP) ارتباط دارند. یکی از این گروهها، دفاع از کودکان بینالمللی فلسطین (DCIP)، درست پس از آنکه گزارشی در مورد سوءاستفاده از یک کودک در بازداشت رژیم صهیونیستی را منتشر کرد، مورد حمله این رژیم قرار گرفت.
اگرچه چندین دولت غربی در ابتدا روابط خود را با این گروهها قطع کردند، اما پس از آنکه رژیم صهیونیستی نتوانست شواهد قطعی ارائه کند، بیشتر آنها بیسروصدا روابط خود را با این گروهها ازسرگیری کردند.
این استراتژی به نهادهای بینالمللی نیز گسترش یافته است. رژیم صهیونیستی در اوایل سال ۲۰۲۴ (دی/بهمن ۱۴۰۲) ۱۰۸ کارمند آژانس کار و امداد سازمان ملل (آنروا) در غزه را به ارتباط با مقاومت متهم کرد. با وجود تعهد اعلامشده آنروا به تحقیقات داخلی برای ثابت کردن مردود بودن این ادعا، رژیم اشغالگر هیچ مدرکی برای اثبات این موضوع ارائه نکرده است.
پال اظهار کرد: اسرائیل نتوانسته این اتهامها را اثبات کند و هیچ مدرکی ارائه نکرده است.
حتی موسسههای دانشگاهی آمریکا نیز هدف قرار گرفتهاند. در ماه مارس (اسفند/فروردین) یک پرونده حقوقی شعبه دانشجویان طرفدار عدالت در فلسطین (SJP) دانشگاه کلمبیا را متهم کرد که از عملیات ۷ اکتبر (۱۵ مهر ۱۴۰۲) مقاومت فلسطین از قبل اطلاع داشته است.
جاش پال در واکنش به ادعای رژیم صهیونیستی این پرسش را مطرح کرد: چرا سران حماس باید برخی از دانشجویان یک دانشگاه در نیویورک را مطلع کنند؟ صرف نظر از اعتبار این اتهام، آسیب به اعتبار SJP وارد شده است.
انتهای پیام/
لینک کوتاه
برچسب ها
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0