به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد یزدان دوست امروز در نشست خبری دومین اجلاس وزیران آموزش عالی، علوم و فناوری سکوی گفتوگوی او.آی.سی ۱۵ اظهار داشت: سازمان همکاریهای اسلامی از سازمان های قدیمی بوده و ایران هم جزو کشورهای فعال در این سازمان است.
وی افزود: این سازمان ۵۷ عضو دارد و بازوی علم و فناوری آن با عنوان کامستک در پاکستان مستقر است.
رئیس مرکز همکاریهای علمی بینالمللی وزارت علوم در ادامه گفت: در سال ۲۰۱۷ قزاقستان پیشنهاد داد کشورهای عضو که فعالیت فناوری دارند، سکوی گفتوگوی سازمان را تشکیل دهند با توجه به اینکه همه کشورها از سطح بالای فناوری برخوردار نبودند ۱۵ کشور عضو این سکو شدند.
یزدان دوست اظهار کرد: قزاقستان میزبان اولین اجلاس در سطح وزرا بود که در ۲۰۲۳ این جلسه تشکیل و مقرر شد در اجلاس دوم موضوع جایگاه و خاستگاه هوش مصنوعی و استفاده از آن مطرح شود.
وی افزود : طبق هماهنگی های انجام شده ایران به عنوان محل برگزاری این اجلاس تعیین شد که در تاریخ ۲۷ و ۲۸ اردیبهشت ۲۱ وزیر از کشورهای مختلف برای این رویداد دعوت میشوند.
رئیس همکاریهای علمی بینالمللی وزارت علوم اظهارداشت: در حوزه همسایگان جنوبی عربستان، قطر، عمان و امارات دعوت شده اند و از سایر کشورها پاکستان، ترکیه، اندونزی، مالزی، نیجریه، کامرون و دیگر کشورها حضور مییابند و مهمترین دستاورد ما در این دوره تداوم این مسیر است.
براساس این گزارش حسین سیمایی صراف وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز اخیرا اعلام کرده بود: در اجلاس وزرای عضو کشورهای OIC-۱۵ در تهران اولین سند چندجانبه حوزه هوش مصنوعی بین کشورهای اسلامی تصویب می شود.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0