• تاریخ انتشار : سه شنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۳
  • کد خبر : 28749
  • چاپ خبر
قرنهاست که از تلألوی شعاع وجود بانوی کرامت،آسمان دانایی ایران روشن است

قرنهاست که از تلألوی شعاع وجود بانوی کرامت،آسمان دانایی ایران روشن است

حجت الاسلام حمید احمدی رئیس کمیته فرهنگی آموزشی اربعین در یادداشتی به مناسبت میلاد فاطمه معصومه (س) به موقعیت شهر قم پرداخته است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حمید احمدی رئیس کمیته فرهنگی آموزشی اربعین در یادداشتی به مناسبت میلاد فاطمه معصومه (س) به موقعیت شهر قم پرداخته است که در ادامه می‌خوانیم:

سال‌ها بود که شهر ما به یُمن نام و راه آل‌علی حال و هوای دیگری یافته بود!

در همه چشم‌ها و دل‌ها روزنه‌هایی را به مدینه گشود و گوش‌ها به نوازش نغمه ملکوتی آل‌طه خوش بود.

بزرگان شهر رغم همه اندوه از غم و آلام آل فاطمه، سرشار از نشاط و شادمان از نوازش محبت صادقین و اولاد صادقش بودند.

عالمانی بزرگ در فروغ مشکوة علم نبوی بر مائده علوم علوی، روشنگر حیات اهل قم بودند و مروج نام و فرهنگ و علوم اهل بیت در مأذنه‌ها، اجتماعات، مکتب‌ها و مدرسه‌ها بودند.

بزرگانی که نام بلندشان در صفحات تاریخ فقاهت، روایت و دیانت می‌درخشد.

قم به انفاس قدسی و جهاد فرهنگی و علمی این مشعل‌داران فضیلت در عصر عسرت آل محمد، مأمن و خانه و سرای آل‌الله گردید و امید و ملجأ ستمدیدگان حکام جور و پناهگاه محبان خاندان رسالت و اولادشان شده بود.

هر کسی از شنیدن نام شهر ما و عالمان و مردان بزرگش، روحش به مدینه و محضر فرزندان پاک فاطمه زهرا سلام الله علیهم به پرواز در می‌آمد.

و قم مدینه آل‌علی نام گرفت!

و مردمان شهر ما نیز هر که نشان بر تن و محبتی بر دل از ابناء‌الرسول داشت به مِهر تمام پذیرایش بودند و قدومش را گرامی و عزیز می‌داشتند.

برای اهل قم خاک مدینه که بر هر لباس و تنی نشسته بود، بی‌چشمداشتی ارجمند بود و محترم‌شان می‌شمردند و کریمانه در نیکوترین جایگاه خانه‌شان، منزل‌شان می‌دادند و آن را شرافت و موهبتی بر خود و اهل و قومش می‌شمردند.

این همه دلدادگی و خدمت بی‌توقع و بی‌منت، بر خاندان کرامت و تجلی‌گاه‌های محبت خداوندی پوشیده نبود و نماند و همواره با نامه و کلام و پیام اهل قم و عالمان و بزرگانش مورد لطف بی‌انتهای‌شان قرار داشت اما خداوند کریم بدین مقدار و میزان -هرچند لطف‌شان به قدر و میزان نیاید- بسنده ننمودند و بر اهل قم کرامتی خاص نمودند و چون کریم بی‌همتاست به پاسداشت خدمات و جهاد با کرامت اهل قم، کریمه‌ای از نگار هستی و نهالی پاک و طیب از شجره طوبای کوثر در قم‌نشاندند و با عنایتش و بدین سبب، آن عطیه قدسیه کریمه نام‌گرفت که تا ابد از کرم، جود و کرامت حضورش، امان و علم و برکت بر اهل و دیار قم جاری شود.

کریمه‌ای هم‌نام‌ِ کوثر هستی که در پاکی قریب به تراز عصمت، زینت بخش آسمان و نام و حیات شهر شد. معنا و حیات معقول در شریان شهر جاری گشت تا ستارگان دانش مکتب علوی خوشه چین محضرش گردند.

ایمان داریم که او هدیه نفیسه بی مثال الهی به اهل قم است که در عصر غربت آل‌علی علیهم السلام با همه وجود و دارایی و هستی‌شان در خدمت و انتساب و صیانت از اندیشه و سیره والایشان فخر نموده و تشرف به ساحت معقول آن پیشوایان صادق را برای خود شرافت و عزت شمردند و خداوند کریم با لطف بی‌کرانه خویش به جبران آن ارادت‌ها و تلاش‌ها، کریمه بی‌مثال از خاندان کرم را کرامت نمودند.

قرن‌هاست که از تلألوی شعاع وجودش آسمان شرف و دانایی ایران روشن است.

ما اهل قم مفتخریم به این عطیه الهی در دنیا و امید داریم که در عُقبی نیز چنین خواهد بود.

و شادمان از توفیق اقامت در جوارش و در شهری ساکن هستیم که هرکس بدین شهر وارد شد و به محضرش بار یافت شرافت یافت و به عزت و وجاهتش، کرامت یافت و عزتمند زیست!

السَّلاَمُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ مُوسَی بْنِ جَعْفَرٍ اشْفَعِی لِنا فِی الْجَنَّةِ فَإِنَّ لَکِ عِنْدَ اللَّهِ شَأْناً مِنَ‌الشَّأْنِ‏.

لینک کوتاه

برچسب ها

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.